Egy vadidegen vissza tud élni azzal, ha kiadom a nevem, bankom nevét és a számlaszámom?
Nem tud vissza élni vele, de a nigériai vásárlók csalók.
Először azt mondja majd hogy elküldte a pénzt a számládra, és akár be is mutat egy átutalási nyomtatványt. Amiről te az hiszed valódi így a kérésére el is postázod a ruhát. Arra fog hivatkozni hogy a pénz legkésőbb 3 nap után tudod felvenni. Te vársz türelmesen 1 hétig, 2 hétig, majd írsz neki hogy a pénz sehol. Vagy reagál és kijelenti hogy már pedig ő utalt pénzt, vagy azt mondja hogy a ruha nem érkezett meg , küld vissza a pénzét (amit sosem utalt át neked) vagy soha többé nem hallasz felőle.
Szóval van pár variáció mi fogtörténi ha eladod Nigériába a ruhádat..
Nekem is jelentkeztek már Afrikai országokból a hirdetéseimre. Tuti csalók, persze ha nem vagy madár, akkor nem tudnak átverni. De lehet, hogy 100-ból 1 bejön nekik sajnos.
Sőt nekem még többet is ajánlottak, mint amennyiért hirdettem, egy kicsit se volt gyanús...
Mi az a PayPal számla? Hol és hogyan lehet olyat csinálni?
Amíg nincs a számlán a pénz, tuti nem küldök ruhát. Azt írta PayPal-ra is tud fizetni.
Az a baj h én nagyon naiv vagyok és mindenkinek hiszek, mindenkiben megbízok...
Ha megérkezne a pénz, elküldeném a ruhát, utána hiába mondaná nekem h nem érkezett meg, úgysem utalnék vissza pénzt neki. Mit tud vele csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!