Egy vadidegen vissza tud élni azzal, ha kiadom a nevem, bankom nevét és a számlaszámom?
Figyelt kérdés
Az egyik oldalon hirdetem a menyasszonyi ruhám eladásra, és most egy külföldi nő jelentkezett érte. Nigériába kéne küldenem, előre fizetne átutalással a számlámra. Biztos akarok lenni benne h nem csaló. Szerintem ezekkel az adatokkal nem tud semmit kezdeni, de mi van ha mégis...2012. dec. 17. 18:46
11/15 anonim válasza:
Beidézhetnéd a levelet, amit küldött.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy ha arra rákeresel a googleben, találsz kapásból vagy hat darab, csalásokkal foglalkozó fórumot, ahol fent van ugyanaz a mintalevél :P
12/15 anonim válasza:
Van valami olyasmi trükk, hogy az illető a bankban, ahonnan az átutalást indítja, fedezetlen csekkel fizet. Ekkor az a bank átküldi a pénzt az itteni bankszámládra, de pár nap múlva kiderül, hogy a csekk fedezetlen volt, ezért a bank vissza tudja hívni a pénzt az itteni banktól. Te meg csak annyit látsz, hogy megjelent a pénz a számládon, aztán meg eltűnt.
13/15 A kérdező kommentje:
Húú nagyon szépen köszönöm a hasznos válaszokat! Főleg az utolsót! Na így már tuti adom oda neki. Megjönne a pénz, én feladnám a ruhát, aztán meg eltűnik a pénz... Karácsony előtt nem hiányzik nekem ez a bukta (meg egyébként sem)
2012. dec. 17. 20:18
14/15 A kérdező kommentje:
11-es!
Nagyon nagy vagy!!! :D Belinkeltem a google-ba és totál megtaláltam a levelet, csak kicsit átírták :D :P Ott a fiának akar vásárolni, itt persze a lányának a menyasszonyi ruhát És még az összeget írta át, de ennyi! Hát ez komoly!
Köszönöm mindenkinek a segítséget!!!!
2012. dec. 17. 20:26
15/15 anonim válasza:
Hát tudod, nincs új a nap alatt :)
Ha meglátod valahol azt, hogy Nigéria, az alapból gyanús kell, hogy legyen.
Szépirodalom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!