Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » K&H Bank esetén mennyi a...

K&H Bank esetén mennyi a Fundamenta egyszeri adminisztratív induló költsége?

Figyelt kérdés
2012. dec. 30. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
Azt hiszem 16ezer.
2012. dec. 30. 20:00
 2/5 anonim ***** válasza:
A szerződéses összeg 1%-a.
2012. dec. 30. 21:57
 3/5 anonim ***** válasza:
9%

Nem értem a kérdést: mi az, hogy K&H bank esetén, meg mi az, hogy adminisztratív induló költség?

A Fundamenta lakásszámlának számlanyitási díja van, ami a mindenkori szerződéses összeg 1%-a. Hogy a K&H hogy jött ide, nem tudom. A szerződéses összeg előre meghatározott, 800 ezer forinttól 8 millió forintig terjed, az egyiknek 8 ezer, a másiknak 80 ezer a számlanyitási díja. A kedves kérdező pontosítson kicsit, mert a kérdése egyrészt érthetetlen, másrészt ennyi információból nem is lehet rá egyértelműen válaszolni.

2013. jan. 2. 10:45
 4/5 A kérdező kommentje:

Pontosítok:

KHB-nál szeretnénk Fundamenta számlát nyitni. Ennek költsége érdekel valamint az, hogy ez minden Fundamenta esetén azonos?

2013. jan. 2. 21:01
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tartom okos ötletnek, hogy banknál nyisd meg, az ügyintézők, bár megkapják az értékesítéshez szükséges képzést, annyira érdekli őket, mint az atomfizika. Csak ez sajnos azzal jár, hogy semmilyen kérdésre nem tudnak válaszolni, vagy ha válaszolnak is, az nem fedi a valóságot, utána viszont a félretájékoztatásból eredő hátrányokért a Fundamentát okolja az ügyfél. Én Fundamentás vagyok, de nem értek egyet a partnerértékesítés engedélyezésével. A K&H üzleti partnerünk, így kapták meg a lehetőséget az értékesítésre, ahogy a posta is, vagy a Takarékpont-hálózat. De sajnos sem egyik, sem a másik nem felkészült. Neked akarok jót, amikor arra biztatlak, hogy inkább keress az ismeretségi körödben Fundamentást, vagy ha nincs ilyen, akkor a Fundamenta honlapján keresztül tudsz lakóhelyedhez közeli Személyi Bankárt kérni. A számlanyitás díjában nincs különbség olyan értelemben, hogy ha ugyanakkora számlát nyitnál egy K&H-nál, vagy közvetlenül nálunk, annak a nyitási díja ugyanakkora, viszont ahogy már korábban írtam, a számlanyitási díj a mindenkori szerződéses összeg 1%-a, tehát a nyitási díj mértéke attól függ, mekkora szerződéses összegű számlát szeretnél nyitni. A spektrum nagyon széles.
2013. jan. 3. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!