Kötelességem e megadnom a bankszámlaszámom a munkáltatóm felé?
"Ugye ilyen alapon nem bocsájthatnának el?"
Ha mondjuk 10 ugyanolyan jól dolgozó emberből mégis ki kell választani valakit majd később, akkor ez egy nagy negatív pont nálad.
Kedves kérdező.
Ha szerződéskötéskor a cég azt mondja hogy banki átutalással utalja a fizetést, akkor ha kell a munkahely alá kell írnod. Sok helyen nem adják sem kézben, sem postán a béredet.. Már megemlítheted a főnöknek hogy te készpénzben szeretnéd megkapni, de lehet hogy a válasz erre az lesz, hogy nagyon sajnálják akkor mégsem te vagy az akit keresnek.
Vannak kisebb cégek akik csakis készpénzben fizetnek, de egyre kevesebb helyen van ilyen..
Én is azt gondolom, hogy úgy fogadd el az ajánlatot, ahogy adták. Én teljesen megértem az indoklásodat, mi is voltunk szörnyű helyzetben, de nem ismered a leendő főnöködet. Lehet, hogy egy tapló, és úgy veszi, hogy kicsinyes vagy. Sosem tudhatod.
Bár én megkérdezném a könyvelőnőtől, vagy valakitől, aki ehhez közeli részen dolgozik (előkönyvelő, titkárnő), hogy van-e ilyen lehetőség a cégnél. Lehet, hogy azt mondja, persze, még vannak kb. 8-an, akik ugyanígy kapják. Ha azt mondja, hogy nem lehet, akkor el kell fogadnod azt a veszteséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!