Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen módon lehet utalni...

Milyen módon lehet utalni pénzt ha nincs bankszámlaszámom?

Figyelt kérdés

2800ft-ról lenne szó de nincs bankszámlám (14f)

Illetve ha lehet kerül valamennyibe ?

2012. aug. 18. 19:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Rózsaszín csekken. 10000 Ft-ig 495 Ft.
2012. aug. 18. 19:56
 2/7 anonim ***** válasza:

rózsaszín csekknek nem fog örülni, akinek küldöd, mert az neki is pénzbe kerül

a legegyszerűbb és ingyen van, ha befizeted annak a banknak a pénztárában, ahová utalnál vagy megkéred a szüleidet, hogy utaljanak ;)

2012. aug. 18. 20:04
 3/7 A kérdező kommentje:
Tehát ha az eladó Otp-s akkor oda megyek be és megadom a bankszámla számot ahova utalok kifizetem a pénz amennyibe a termék+ a posta kerül de hogy bírnám megoldani hogy tudja hogy én küldtem 2800ft-ot ?
2012. aug. 18. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:

A befizetéskor van egy közlemény rovat, ahová megkéred az OTP-s nénit vagy bácsit, hogy írja be a nevedet, és hogy vatera vagy a termék neve.

Én ezt szoktam íratni: Nevem, Vatera, termék

A befizetéshez kell a számlaszám, és a számlatulajdonos neve. Ez utóbbi a te biztonságod növeli, hiszen az eladó és te is elírhattad a számlaszámot, nekem már volt, hogy elírtam, és szólt a nő, hogy nem egyezik a név, biztos jó a szám? Majdnem befizettem másnak...

2012. aug. 18. 20:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Jah és a bankfiókban NEM utalsz hanem befizetsz. A befizetés ingyenes.
2012. aug. 18. 20:28
 6/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb bank sms-t küld minden pénzmozgásról. A díjat nem te fizeted, ha bank pénztárban utalsz, hanem a számlatulajdonos. Banki utalást a posta nem kézbesíti, azt a számlatulajdonos veszi fel kártyával vagy a bankban.
2012. aug. 18. 20:32
 7/7 A kérdező kommentje:
Na erre vártam hogy valaki ilyen részletesen leírja megmondja hogy megértsem na végre most már mindent értek köszönöm válaszod ment a zöld! :)
2012. aug. 18. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!