Hiányzik 50 ezer a számlámról, mi a teendő? Bővebben lent.
Előző hónapban levettem 50k-t a számlámról bankautomatánál. Aztán most nézzük a bankszámlakivonatot amit küldtek és rajta van, hogy levettem az 50 ezret aztán közvetlen alatta szintén 50 ezer Ft levétel még aznap.
No a lényeg az, hogy valamiért kétszer vonták le az 50 ezret. Ilyenkor mi a teendő? Hogy lehet bebizonyítani, hogy ők hibáztak? Oké, hogy bemegyek a bankba de mit lehet ezzel kezdeni? Járt már valaki így?
# 10
Az lehet, de hidd el, mostanság nem olyan jószívűek a bankok, simán bepróbálkoznak BÁRMIVEL, csak ne kelljen fizetniük.
Amúgy az 50K pont standard pénzlevétel és ha én kártyákat lopnék tuti nem hetekm úlva próbálkoznék...
Velem is történt ilyen pár hónapja (Otp), viszont másnap észlelték a hibát és rögtön jóvá is írták az összeget a pénzlevételi díjjal együtt.
Kérdező, nem lehet, hogy neked is jóváírták?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!