Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » A raifeissen banknál Megbüntet...

A raifeissen banknál Megbüntetnek?

Figyelt kérdés
Nyitottam egy számlát a raifeissen banknál austtriában.100 euró depositot kellett volna befizetnem,de nem volt nálam így csak 10 et fizettem ki.ha közben meggondoltam magam,és másik számra utaltatom a fizut,és nem fizetem ki a fennmaradó összeget,akkor megbüntetnek?
2012. dec. 20. 15:29
1 2
 11/12 Hintalow ***** válasza:

Csak hogy válaszoljon valaki olyan is, akinek van némi fogalma a banki dolgokról:

A depozitnak annyi a jelentőssége, hogy jelezze a számlanyitás komolyságát, illetve mivel lehetnek olyan költségek, amik azonnal levonódnak (pl bankkártya díj, amit az igényléskor terhelnek), ne menjen azonnal mínuszba a számla, mert a banknak sem jó reklám, ha az új ügyfeleket már az első héten a behajtásuk hívogatja :)

Tehát ha hivatalosan kérnek depozitot, akkor anélkül nem engedik megnyitni a számlát. VISZONT: ezt többnyire les***ják a bankfiókban, csak akkor kötik az ebet a karóhoz, ha pl. gyanús az ügyfél.

A te esetedben is, ha megkövetelték volna a depozitot, nem is nyithattál volna számlát, viszont, úgy látom simán megnyitották, úgyhogy annyira ők sem veszik vérkomolyan láthatólag.

Persze ezt teljes bizonyossággal csak az osztrák Rafi tudja megmondani, kérdezd meg őket (ha nem akarod mégsem használni a számlát, amit nyitottál ott, úgyis ajánlatos bezárnod, mert előbb utóbb mínuszba megy majd, akkor viszont már zaklatni fognak.

2012. dec. 20. 20:58
 12/12 A kérdező kommentje:
De ez mehet minuszba?ez nem hitelkártya lenne..és ha megszüntetem,azért kell fizetnem?a fennmaradó depozit összeget is?
2012. dec. 20. 22:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!