A raifeissen banknál Megbüntetnek?
Figyelt kérdés
Nyitottam egy számlát a raifeissen banknál austtriában.100 euró depositot kellett volna befizetnem,de nem volt nálam így csak 10 et fizettem ki.ha közben meggondoltam magam,és másik számra utaltatom a fizut,és nem fizetem ki a fennmaradó összeget,akkor megbüntetnek?2012. dec. 20. 15:29
1/12 anonim 

válasza:

Nézd, tartozol a banknak 90 euróval. Szerinted azt csak úgy hagyja elveszni? Ilyenek a bankok? Felveszel egy hitelt, aztán csak úgy egye-fene leírják?
NEM. Be fogják vasalni az utolsó fillérig, kamatokkal, behajtási díjjal, büntetésekkel együtt. Levonatják a fizudból, elárverezik a házadat, elhozatják a színes tvdet..
2/12 anonim 

válasza:

az első nem tudom miről beszél, a kérdésed alapján nem hitelt vettél fel.
mondjuk azt sem értem, hogy depositot minek kértek.
bemész, megszünteted a számlát vagy úgy hagyod, teljesen mindegy, nem tartozol senkinek semmivel. (ha csak ennyi a sztori, mint amit a kérdésedben leírtál)
3/12 A kérdező kommentje:
De ez nem hitelkártya,hanem bankkártya..a bank pénzét ezzel nem tudom költeni,csak azt amennyi az én pénzem.de há nem ide utaltatom akkor nemis lesz rajta pénz..és ez a kártya csak áprilisig lesz érvényes.és ha kifizetem a depositot azt a 100 eurot és közben nem megy a számlára pénz,akkoris megbüntetnek?
2012. dec. 20. 15:56
4/12 A kérdező kommentje:
Egyébként kártyát nemis kaptam..nemis tudnék levenni pênzt..csák egy kis sárga könyvecskét..gondolom kártyát majd csak akkor adnának ha visszamegyek és befizetem a 100 eurót..mert azt mondták h vissza kell majd mennem kifizetni a pênzt és utána adnak kártyát,mêg valami másik számot
2012. dec. 20. 16:02
5/12 anonim 

válasza:

Az első pontosan tudja, hogy nem hitelről van szó. Ez viszont semmin nem változtat, tartozol a banknak. A számla nyitásnak van egy költsége, a számla vezetésének, annak, hogy kaptál egy kiskönyvet.. Ezért kellett a deposit. Ha nem fizeted be, ugyanúgy tartozol továbbra is. Nem ajándékba kaptad a számládat.
6/12 A kérdező kommentje:
És ha a depositot kifizetem,de nem megy rákszűrésre pénz,akkoris megbüntetnek?
2012. dec. 20. 16:19
7/12 A kérdező kommentje:
Àt akartam írni h nem megy rá pénz..de ha még pénzt se tudok levenni,akkor miért fizessek??ha ráutalják a fizumat akkor hogy tudom majd azt a 100 eurót levenni?bemegyek a bankba és levonják?és ha új számlaszámot kapok akkor ami ezen rajta van pénz,hogy kerül rá a másikra?
2012. dec. 20. 16:24
8/12 anonim 

válasza:

Bemész a bankba és befizeted a maradék 90 eurót. Aztán kéred a számlád megszűntetését, azonnali hatállyal. Arról kapsz egy papírt, amivel átmész a pénztárhoz (a bankban) és visszaadnak kb 85 eurót.
9/12 A kérdező kommentje:
És ha nem szüntetem meg,hanem oda utaltatom a fizut?hogy tudom majd levenni a 100 eurót?v azt a bankba ha beviszem azt a kiskönyvet,ök le tudják róla vonni?azt is mondták h ha befizettem akkor adnak vm új számot,gondolom bankkártyaszámot..akkor azzal a pénzzelmi lesz amit az előzőre utaltak?az h fog átkerülni a másik számomra?
2012. dec. 20. 17:26
10/12 anonim 

válasza:

Átutaltatod. Személyesen a bankban, vagy telefonon, vagy netbankon keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!