PayPal - el kapcsolatosa kérdések. Hogy működik? (Kérdések)
Jelenleg K&H - nál van számlám,be kell mennem a bankba vmit intézni ha társítani akarom a PayPal-es accomhoz a számla számom?
A társítás a főoldalról indulva "Profile -> Add or edit bank account" menü?Jól értem?
Az "account number" -hez a banszámla számom vagy a bank kártya számom kell megadni?Milyen formátumban?
Ha véletlen teljesen rossz irányból közelítem meg a kérdést akkor legyen szíves vki normálisan leírni,hogy mit ,hogy,mert szeretnék ebay-ről rendelni.
Előre is köszi!
Ez nem kártya, hanem bankszámlaszám. A kártya értelemszerűen add credit card.
Én erstés vagyok, és annyi volt a szívás, hogy küldtek egy kódot közleményben, viszont SMS-be nem fért ki és hívogatni kellett az erstéseket, hogy elmondják a kódot.
Még csak annyi, hogy ha vásárolni akarsz, akkor ne bankszámlát akarj hozzáadni a paypalodhoz, mert az csak akkor kell ha a paypal egyenlegedről szeretnél kikérni a bankszámládra pénzt.
Neked valóban kártyát kell hozzáadnod, hogy tudj vásárolni (ami nem feltétlenül szükséges, mert lehet feltölteni is a paypal számládat, de az macerás szerintem)
Akkor lényegében,Nekem egyszerűbb ha a képen jelölt helyekre beírom az adatokat és kész......
Ha ez megtörtént és le "okozom" akkor ennyi és mehet a dolog?Bocsi de qrva hülye vagyok ehhez a paypal - es cucchoz.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!