Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Milyen bankszámlát nyissak?

Kút kérdése:

Milyen bankszámlát nyissak?

Figyelt kérdés
Most töltöttem be a 18-at, és szeretnék online fogadni sporteseményekre. A kérdésem az lenne, hogy milyen számlát nyissak magamnak, ami a legkedvezőbb ezen felhasználási célra?

2012. nov. 11. 14:26
 1/1 anonim ***** válasza:

CIB banknál Cibezz számla. Havidíj 50 forint, bankkártya első évben ingyenes, azután kb. 500 forint, emellett majdnem minden ingyenes. Utalások is ingyenesek és havonta ingyen van 2 készpénzfelvétel bármely bankautomatából Magyarországon. Ezenkívül nyithatsz mellé Cibezz megtakarítási számlát, aminél a kamat 7,5%, szóval nagyon jó.

26 éves kor alatt veheted igénybe, függetlenül attól hogy van-e hallgatói jogviszonyod.

És azt hiszem, hogy 26 éves kor felett pedig ha hallgatói jogviszonyod van.

Én teljesen elégedett vagyok vele, ajánlom mindenkinek!

És tök ingyen kapsz egy internetkártyát és ehhez egy elkülönített számlát. Ezzel csak interneten tudsz fizetni, a kártya az elkülönített számlához tartozik.

Ez teljesen biztonságos, mivel a valódi bankkártyád adatait nem kell kiadnod a kezedből és a számlára mindig csak az éppen kellő összeget rakod, így még ha el is lopják az adatokat, nem tudnak róla pénzt levenni.

Tehát ez pont jó számodra, ha sokszor szeretnél interneten fizetni.

2012. nov. 11. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!