Badbullet kérdése:

Hol nyissak bankszámlát?

Figyelt kérdés
A következőkre használnám: paypal, belföldi online utalások, devizaváltás. Fizu nem érkezne rá szóval havi 50 - 80 000 lenne a mozgás.(23 éves vagyok, diákom lejárt végleg)
2012. márc. 12. 00:10
 1/10 anonim ***** válasza:

CIB Bank, Cibezz számlacsomag

Jár hozzá webkártya. Paypalhpz ideális.

A netbankos szolgáltatás is rendben van, Lehet utalni, mobiltelefon egyenleget tölteni, stb.

2012. márc. 12. 00:24
 2/10 anonim ***** válasza:

Paypalhpz = Paypalhoz

késő van

2012. márc. 12. 00:25
 3/10 anonim válasza:
0%
Nálam, de csak akkor, ha majd jó sok pénzed lesz rajta. Mert ha nem, akkor máris percről-perce ketyeg, a kezelési és fenntartási költség :-)
2012. márc. 12. 00:33
 4/10 anonim ***** válasza:

unicredit

minden ingyenes (számla,kártya, ATM használat,internetes utalás)

2012. márc. 12. 03:25
 5/10 kapo1588 ***** válasza:
amit ajánlottatok a uni illetve cib ott mennyi a számlavezetés? meg az utalás? engem érdekelne.Ha pesti vagy én a gránitot ajánlanám. Amúgy meg a diák számla sok helyen korhoz van kötve nem végzettséghez. én másfél éve dolgozok mégis meghagytam még a diákszámlámat is. enni nem kér:) 26 éves korig van meg hiába már nem tanulok
2012. márc. 12. 07:21
 6/10 anonim ***** válasza:

unis vagyok számlavezetés ingvenes, utalás bankon belül ingyenes, interneten mindenhová ingyenes

nem fizetek semmiért csak ha más ATM-ből veszek fel pénzt.ATM még külföldön is ingyenes sok banknál.

2012. márc. 12. 07:23
 7/10 kapo1588 ***** válasza:
de ezért egy meghatározott jövedelemnek a számládra kell érkeznie nem?
2012. márc. 12. 08:01
 8/10 anonim ***** válasza:
nem
2012. márc. 12. 08:01
 9/10 anonim ***** válasza:
ez a jövedelmes azt hiszem az ersténél van
2012. márc. 12. 08:02
 10/10 anonim ***** válasza:
UNICREDIT - de asszem 120 ezer jóváírásnak kell érkezni minden hónapban, hogy ingyenes legyen mindez: első 2 kp-felvét (ez történhet más bank ATM-jéből is), szlavezetés, átutalási megbízás (,ás néven csop. beszedési megbízás), átutalás.
2012. márc. 14. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!