Melyik banknál nyissak bankszámlát? (lent adatok)
-17 éves vagyok(diák)nem sokára töltö a 18at
-interneten is szeretnék vele fizetni mint pl paypal
-jó lenne ha dijmentes lenne a számla vezetés vagy kártyavezetés
-és havonta kétszer díjmentes pénzfelvevés atm-nél
Kérlek titeket ezeknek megfelelően adjatok tanácsot.
Én a CIB cibezz és az ERSTE szemeszter számlákat találtam eddig. De nem tudom hogy a cibezznél csak az elsö évben dijmentes a számlavezetési dij vagy hogy van ez...
A CIB cibezz számla a megfelelő! Függetlenül attól hogy diák vagy-e vagy nem, 26 éves korodig lehet ilyen számlád, melynek nincs vezetési díja! Az első évben kártya díj sincs, utána viszont van, kártyánként 1-2ezer Ft, viszont számlavezetés egyáltalán nincs! Ez nemcsak az első évre vonatkozik, hanem az összes többi évre! Erste szemesztert azért nem ajánlok, mert ahhoz kell a hallgatói jogviszony igazolása, a Cibezzhez pedig 18 év fölött már nem!
Emellett a Cibezznél jár ingyenesen internetkártya, aminek szintén nincs költsége egyáltalán!
Remélem segítettem!
Onnan tudom, mert nekem is ilyen van már 17-18 éves korom óta és most leszek 25 éves!
Havi 2x az ATM-ből való felvétel is ingyenes! Bármelyikből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!