Minimálbérre vagyok bejelentve a páromnak nincs jövedelme és nincs önerőm mennyi lakáshitelt kaphatok?
Figyelt kérdés
2012. nov. 1. 09:28
1/5 anonim válasza:
Szerintem te is tudod a választ! Semennyit!
2/5 anonim válasza:
Ha nincs önerőd, akkor akár tízmillióra is lehetnél bejelentve, akkor sem kaphatnál lakáshitelt, mert törvény írja elő, hogy kötelező az önrész.
Minimálbérre meg semmit sem kapsz, még személyi kölcsönt sem.
3/5 anonim válasza:
Gondolkozz a bank fejével:
1. 0 fedezet
2. két emberre jut kevesebb, mint 70e forint, amiből meg kell élni (rezsi, kaja, stb)
Probléma: ebből honnan jönne ki a hitelt törlesztő részlete?
Folyomány: a bank nem lát esélyt arra, hogy visszafizessétek a hitelt, ezért nem fog adni.
4/5 Felülmúlhatatlan válasza:
sajnos tényleg semennyit. :(
próbáljatok meg gyűjteni megtakarítást. Mondjuk lakáskasszát.
5/5 anonim válasza:
Ne haragudj, de te írtad: "Minimálbérre vagyok bejelentve a páromnak nincs jövedelme és nincs önerőm" - ha adnának, ebből mégis akár 2 millió forintot is, de hogyan tudnál visszafizetni? Mennyi a havi megtakarításotok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!