Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Euronics hibázott! Fizessünk...

Bettike100 kérdése:

Euronics hibázott! Fizessünk vagy ne fizessünk?!

Figyelt kérdés
Kb 1 hónappal ezelött vásároltunk a nagymamám nevére áruhitelel egy 230ezer ft-s Tv-t, megis kapta a hitelt önerőnélkül 2 évre havi 13600ft az otp-nél,haza is hozhattuk a Tv-t,kölcsön szerződéssel,számlával mindennel! Rá 2 hétre hivták őt,hogy a bank mégsem fogadta el a hitelt,és a náluk lévö bankok egyike sem adja meg a hitelt. Vissza ugye már nem visszük,egy összegbe nem tudjuk kifizetni. Az lenne a kérdésem,hogy ilyenkor mit tud csinálni az Euronics,ha nem fizetünk,mert ugye nincs kinek,feljelenthet? Vagy ingyen lesz a tv-nk? Hisz a kezünkbe van egy szerzödés az otp bankal,ami mégsincs.

2012. okt. 16. 22:49
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
Na,az lett a vége,hogy bementünk kaptunk uj hitelt a Budapest banktól...de amugy sehol nem volt benne a rendszerbe h. mi elhoztuk a tv-t,szoval megusztuk volna ingyen :D na de az ujbank ugy adta meg a hitelt h. kezdőnek be kellett fizetnünk 23ezret...és még 2 évig havi 13..szoval rosszabb mint amit az otp ajánlott volna...na de hát ez van...végre fogunk csekket kapni :) De az biztos h. többet sosem fogunk semmit venni az Euronicsba se részletre se kp-ba!!!!
2012. nov. 2. 11:47
 22/25 anonim ***** válasza:

a havi 13E nem olyan rossz, én a 100 ezres tévémre fizetek havi 10419Ft-ot

nekem a 23Eft készpénz lett volna a problémás

2012. nov. 2. 14:36
 23/25 anonim ***** válasza:
22%
Ezért kéne tén spórolni, nem többszázezres tv-t venni hitelre. Mire azt kinyögitek, egy év alatt bőven összejött volna kp-ban is a TV ára.
2012. nov. 2. 17:10
 24/25 A kérdező kommentje:
Csak hát spórolni nem olyan,olyankor mindig jön valami amire elmegy a pénz,így meg ott a csekk és kész :))Hát minket is meglepett,hogy 23-at kell fizetni,de a mama állta a felét így kibírható volt.(lehet hogy sokáig fizetjük de ez a tv 2 év múlva is tv lesz,és persze csúcs szuper,imádjuk :D )
2012. nov. 12. 18:01
 25/25 Kispocakos válasza:

Laptop vásárlás szerződés nélkül?!

2 hónapja vettünk egy laptopot részletre. Előtte is ügyfele voltam a hitelező banknak kiváló hitel minősítéssel.Az ügyintéző csaj kérdezte ,h. minden adat maradhat a régiben ami volt? Mondtam neki,h. persze. Munkahely változás történt időközben amit nem vett észre pedig jelezve volt neki. Vásárlást követő 2 hét múlva felhívtak az üzletből, h. a bank visszadobta a hitelt nem fogadta el mert más munkáltatónál vagyok, de a laptopot már megkaptam.. Vittem be nekik az új munkahelyről munkáltatói igazolást is. A régi szerződést amit a bank nem fogadott el az elvették tőlem ujjat meg nem kaptam azóta sem.. se csekk se szerződés nincs. Ismételten próbáltak szerződést kötni, amit a munkahelyem miatt elutasított a bank. ezután eltelt az újabb 1 hónap , most pedig ismét felhivtak,h. nem vittem be szándéknyilatkozatot , majd végrehajtóval fenyegetőzött a kedves ügyintéző. mi ilyen esetben a teendő?

2013. jún. 12. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!