Seítség Provident probléma most mi lesz velünk?
Figyelt kérdés
Megpróbálom röviden leírni.Régebben az "anyósom" felvetetett a férjemmel 2 Provident hitelt.100-100.000ft-ot.Mivel a nőnek kellett a pénz,írtak egy jegyzőkönyvet 2 tanúval,hogy minden az anyját terheli.És most derült ki hogy az a dög azóta se fizeti,és ha nem kezdik el rendszeresen fizetni,jövő hónaptól a férjem fizetéséből 33%-ot vonnak.A baj az,hogy az ügy már a behajtási osztályon van,erről a papírról nem tudnak semmit,az a szemét nő nem intézkedik,mi meg az ország másik végébe lakunk,és nincs annyi pénzünk hogy odautazzunk és személyesen intézzünk valamit.Adjatok légyszives tanácsot,mit tehetnénk?Nagyon kétségbe vagyok esve,mert nekem jelenleg nincs állásom,csak a férjem fizetéséből élünk.2012. okt. 5. 11:47
1/4 anonim válasza:
először keressétek meg azt a hivatalos papírt amin az van h a pokolfajzat fizet(én így hívom anyósomat)
ha nem hivatalos csak 2 tanús hát azt nem igen fogják elfogadni..ügyvédél be van jegyezve?
majd el kellene menni 1 provident irodába...ha a papír nem hivatalos akkor bizony nincs mit tenni vonni fogják..
2/4 A kérdező kommentje:
Én annyit tudok hogy az egyik tanú a férjem volt bányaréme volt,a másik pedig az ottani Providentes főnök,vagy mi.Vajon mindegy hogy melyik irodába megyünk be?Mert akkor ha itt van,lehet hogy itt is tudnának segíteni.. ;(((
2012. okt. 5. 12:24
3/4 anonim válasza:
nyilván a férj felvette a hitelt, odaadta anyósnak és azt hiszi, hogy bármilyen papírral átháríthatja. hát ez nem így megy. ez a hitel a férjeden marad ez 100%.
4/4 anonim válasza:
A hitel tartozás részét bizony a férjedtől fogják vonni, a Providentet ugyanis rohadtul nem érdekli hogy ti milyen papírt írtatok, a hitel az ő nevén van. Ezzel a papírral max polgári peres úton hajthatjátok be a pénzt az anyóson, de ez el fog tartani egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!