Diákhitel? Probléma? Bővebben lent!
Ezt a levelet kaptam tagnap:
Kedves XYZ!
Adatlapjai hiányosan érkeztek be. A hiánypótlás részleteit megtekintheti a mellékletben.
Üdvözlettel:
Diákhitel Központ
Kérjük, hogy rendelkezése érvényessége érdekében a társaságunkhoz be nem érkezett és az alábbiakban megjelölt
adatlap/nyomtatvány kitöltött és kinyomtatott példányát levelünk kézhezvételétől számított 8 napon belül személyesen
eljárva pótolja a www.diakhitel.hu honlapon megjelölt átvevőhelyeken. Az adatlap/nyomtatvány pótlása érdekében kérjük,
személyazonosításra alkalmas okmány legyen Önnél!
Hiányzó adatlap/nyomtatvány: Hiteligénylési adatlap, Kölcsönszerződés
Tájékoztatjuk, amennyiben a jelzett határidő alatt az adatlap/nyomtatvány leadást nem pótolja, rendelkezése érvényesítése
nem áll módunkban.
Kérjük, hogy a Diákhitel Központ Zrt.-vel történő bármely írásbeli vagy szóbeli kapcsolatfelvétel esetén hivatkozzon az e
levélben is feltüntetett nyolcjegyű szerződésszámára. További információk a Diákhitel Központ Zrt. honlapján
(www.diakhitel.hu) találhatók. Kérdéseire a 06-40-24-00-24-es kék számon hívható telefonos ügyfélszolgálatunk
munkatársaitól is választ kaphat.
A baj ott kezdődik, hogy én feladtam a hiteligénylési adatlapot - bevittem a bankba, és ők továbbították, a szerződésem saját példányát pedig be is tudom mutatni. Ilyenkor mi a probléma, mit lehet tenni?
Először nézzétek meg, hogy az e-mailben kapott felszólítás szerződésszáma megegyezik a saját kinyomtatott szerződéseteken található szerződésszámmal....valószínűleg nem fog, és ez azt jelenti, hogy nem kell semmit tennetek.:D
Valószínűleg elküldtetek egy másik hitel kérelmet, amit nem adtatok le, erről jött az üzenet.Automatikusan törlődik majd, a rendes igényléstől függetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!