Szerintetek jogos a követelés a banktól? Többi lent.
Figyelt kérdés
Az autómat elvitte a bank mert megszűnt a munkaviszonyom és nem tudtam fizetni.Az autót 2005-ben 10 évre "vettem" 2800000ft-ét és ebből a szalon kifizetett 400000ft-ot!Tehát Én 2400000ft hitelt vettem fel!Az autót 6év és 4 hónapig fizettem és most a bank majdnem 2100000ft-ot követel!A végrehajtó azt tanácsolta,hogy még részletre se fizessem ki,mert nem jogos és a bank sem tenné bíróságra az ügyet mert elvesztené!2012. okt. 3. 10:21
21/21 anonim válasza:
És ha vettél volna egy 10 évest 1 millióért? :-O Ha nincs lepusztítva, egy olyannal is minden további nélkül el lehet ballagni 100-150 ezer km-t. Azt meg külön fel nem foghatom, hogy fogalmad sincs, hogy miért tartozol... Ember, te hol élsz? Nem is tudod mennyi frankkal tartozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!