Bankot akarok váltani. Mit ajánlotok?
Na, róluk még nem is hallottam :D Először azt is hittem, vicc :D
És kártyát is bocsájtanak ki? Hol van ATM?
Igen, dombornyomott Mastercard-ot adnak, havi 4 pénzfelvétel bármelyik ATM-ből ingyenes.
Annyi a hátrányuk, hogy csak egy saját fiókjuk van Pesten, illetve ügyfélközpontok vidéki városokban, de ennek nagy jelentősége nincs, mert a netbankon mindent el lehet intézni, kivéve a kp.befizetést.
Nekem is ott van számlán de még soha nem jártam a fiókjukban, mert a számlanyitáskor is házhoz jöttek.
Stabil, a Demján Sándor az egyik tulajdonosa, aki biztos nem adná a nevét akármihez. Egyébként az állami garancia ugyanúgy érvényes erre is, mint a többi bankra.
A 4. után a kp.felvét 260 Ft + 0,12%.
Én nemrég váltottam bankot, a Raiffeisenhez mentem, itt ha havonta minimum 50ezret költesz a számládról akkor a számlavezetés, néhány készpénzfelvét, netes átutalás ingyen van.
Ha keresel minimum 120-at, akkor sok helyen van olyan számla, ahol ha beérkezik a kívánt összeg szintén sok minden ingyen van.
Egyébként a Gránit Bank sem lehet rossz, ezzel a feltétel nélküli ingyenességgel elég hívogató ajánlat :)
Ha egyetemista vagy akkor válassz diákszámlát, ezek általában ingyenesek. Én az Ersténél voltam csak már megszűnt, mert 26 elmúltam.
A számlavezetés 0, régen még az első kp. felvétel is 0 volt, úgy látom, már nem.
De minden banknak van egyetemistás számlája, ami biztosan teljesen ingyenes az a Gránit Banké, ők most nagyon nyomulnak az olcsóságukkal.
Nézz körbe a bankok oldalán, vagy a Pszáf táblázataiban.
Itt az összehasonlító táblázat:
Itt a költségszámító:
Nekem Otp junior kártyám volt, nem volt éves kártyadíj, havi díj, netbanking díj, sms-értesítést csak bejövőre kértem, így kb semmit nem fizettem.
Most elmúltam 24. és már átutalási díjat sem kell fizetnem. Voltam több banknál, nekem ez éri meg a legjobban.
Nem értem, hogy mit vesznek le a számládról és miért!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!