Mekkora bevétel kell ahhoz, hogy nyugodtan lehessen fizetni egy lakáshitelt?
Figyelt kérdés
Tehát mennyinél lehet azt mondani, hogy oké, most már vehetünk fel hitelt, simán tudjuk majd fizetni úgy, hogy a nadrágszíjat sem kell szorítósra húzni?
Kb. 10milliós hitelre gondolok.
2012. szept. 20. 12:02
11/32 A kérdező kommentje:
Értem és akkor magyarán nem is 10milliót kell törleszteni, hanem 8 milliót?
2012. szept. 20. 12:25
12/32 anonim válasza:
Nekünk ugyan nincs ekkora hitelünk, csak összehasonlításképp írom. 4,5 milliós a hitelünk. Havi 40 ezer körül van, svájci frank alapú. Mi keresünk kb. havi 290-300 nettót ketten, plusz van egy 4,5 éves gyerek. Ezt így tudjuk fizetni gond nélkül.
13/32 anonim válasza:
Nem mindegy mennyi a törlesztőrészlet és hogy hány hónapra?
Kb. 300-400 ezer ft bevétel kell hozzá!
15/32 anonim válasza:
Lényegében kinéztek egy 10 millós lakást van 2 milliótok és a hiányzó pénzre ad a bank hitel. Így igen 8 millió a felvett hitel.
16/32 anonim válasza:
Azért abba is gondolj bele, hogy ha ti nagy lakásra vágytok, az nem fog kijönni 10 millióból... inkább 20-ból.
Persze ha megvan a fele önerőben, akkor nem gond.
17/32 anonim válasza:
Én a mai világban magyarországon ahol ennyire ingatag a gazdaság tuti nem vennék fel ekkora összeget...inkább gyűtögetnék még egy pár évig.De hét ti tudjátok,nekem nem egy ismerősöm megszívta így a dolgot.Elveszítette a munkáját,vagy éppen a duplájára nőt a hitel törlesztés..a-a én tuti nem vennék fel,nem tömném a bankok zsebét még jobban.
18/32 anonim válasza:
Meg arra is gondolj, hogy 10 millió hitel felvétele után minimum 21 milliót kell visszafizetned.
19/32 anonim válasza:
Én egyszer vettem autót hitelre,de soha többé hitel.4 évre vettem fel nem is nagy öszeget,kb 600 ezer ft-ot és kb majdnem 2 millió ft fízettem vissza,a trölsztő részlet ami 20 ezerről indúlt a végén már elérte a 35 ezret.Soha többé hitel!Inkább alszom egy tákólt kunyhóban!
20/32 anonim válasza:
8milla+ kamatokat kell visszafizetni.
Inkább gyűjtögessetek még pár évig ha van egy csepp eszetek is.
Napjaink bizonytalan helyzetében nem mondhatod hogy 10 év múlva is tuti lesz a munkahelyed és kapsz pénzt is.
Tapasztalatból mondom, a hitellel nagyon be lehet kapni a cumit!Inkább ne vágjatok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!