Melyik bankhoz forduljak amelyik 100 000 ft ot ad a legkevesebb idő alatt?
Provident, 2-3nap, de volt már hogy 1nap alatt is megvolt.
A bankok 1-1,5alatt nem adnak, mivel az elbírálási idő kb ennyi. Max folyószámlahitelt kapsz gyorsan, de ahhoz olyan jövedelem is kell.
Bank egész biztosan nem fog neked adni egy kanyi fillért sem, amíg nincs stabil munkaviszonyod.
De szerintem a provident sem.
Mégis, miből tervezed visszafizetni?
Provident, meg talán amit mostanában hirdetnek ez a Cofidis is valami ilyesmi,azthiszem.
Ismerős, barát, rokon?
:)Attól függ mivel akarsz meg kenni,
szeretem a lekvárt is de előtte vajazd meg légyszi
És küld hozzá tejet.:D
Pénzel ne tudsz megkenni, mert utálom a pénzt...
Zsömle/lány
délután még 80 ezer kellett volna. azért ennyire nem nagy az infláció.
és már délután is megírtuk páran, hogy nem kapsz banktól, max a providenttől, de nem egy nap alatt.
Provident nekem úgy adott 100 ezret hogy felhívtam ugye őket és jöttek is nemsokára.Aztán megkérdezte van e munkahelyem és hogy dolgozom e mondtam igen-igen.kérdezte mennyi a fizetésem mondtam hogy netto 90 ezer.Aztán küldött egy sms-t a pali és pár percen belül már jött is a válasz hogy akár 150 ezret is felvehetek.Aztán bementünk a házba megírta a pappírokat és adta is a pénzt.Elvileg kell munkáltatói igazolás szerintem tőlem azért nem kértek mert apám 1 éve vett fel tőlük pénzt amit vissza is fizetett rendesen(pár hete járt le). Ez csak tipp de gondolom számít hogy egy lakásban élünk.
Szóval kell munkahelyednek lennie azt nem tudom hogy mi van akkor ha bekamuzol egyet de szerintem nem próbáld meg..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!