Banki utalasban, paypalben jartas valaki?
Figyelt kérdés
Osztrak bankkartyam van, ittkinnt elek.Amikor megcsinaltam, megkerdeztek, hogy "internetes" legyen-e a kartya (vagy mi a neve) en pedig ravagtam, hogy ne, nem ertettem, hogy mi az.Szeretnek Paypal-t csinalni, es a kartyamrol szeretnek ra utalni, hogy vasarolhassak az interneten keresztül.Megcsinalhatom es utalhatok ra a sima bankkartyamrol?Vagy olyan internetesnek kell lennie vagy mi a neve?2012. szept. 5. 14:24
1/4 anonim válasza:
Ha az a bankkártya Visa vagy Mastercard akkor paypalra belépve a profile-nál csatolhatod a kártyádat, és arról fizetsz majd.
Banki utaláshoz meg nem kell kártya, csak bemész a bankba és utalást csinálsz.
2/4 A kérdező kommentje:
Ok, ezt tudtam.De en a bankban csak gepen keresztül tudok utali, mert delutan nincs nyitva, en pedig delelött dolgozom.Akkor ezek szerint mindegy, hogy milyen kartyam van??
2012. szept. 5. 15:38
3/4 anonim válasza:
Én nem nagyon értem, hogy miért akarsz banki utalást, ha van bankkártyád. Azt csatolod és azzal tudsz fizetni. Nem kell utalni semmit külön paypalra.
Paypalnak mindegy milyen banknál van kártyád, a lényeg hogy Visa vagy Mastercard típusú legyen. Olyan amivel boltban is fizetni lehet, az jó paypalra is. Nem kell különleges kártya.
4/4 A kérdező kommentje:
Azert akarok paypalt, mert csak azzal tudok fizetni azon az oldalon, ahonnan rendelek.Erted?
2012. szept. 5. 19:28
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!