Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Elfelejtettem az mbh bank...

Elfelejtettem az mbh bank jelszavamat (vagyis, le van írva a jelszavam, de nem fogadja el, így már nem tudom, hogy tényleg jó jelszóval próbálkoztam volna), hol tudom megváltoztatni?

Figyelt kérdés
Az MBH BANK App, telefonos alkalmazásba betudok lépni ujjlenyomat segítségével, valamint a megadott mpin kódommal. Sajnos az appon keresztül nincs arra lehetőség, hogy megváltoztassam a jelszavamat. Mit tudok tenni? Az azonosítómat (felhasználónév) látom az applikációban, de mást nem. Voltam bent a bankba is, ott azt mondták, hogy nincs lehetőség a megváltoztására. Ilyenkor mi a teendő?

ma 19:01
 1/2 anonim ***** válasza:

Elfelejtettem a jelszavam. Mit tegyek?

Amennyiben elfelejtette a NetBANKár használatához szükséges belépési jelszavát vagy blokkolódott, akkor új jelszóra lesz szüksége.

Az új NetBANKár bejelentkezési jelszó igénylésére bankfiókjainkban van mód, illetve telefonon keresztül, amennyiben rendelkezik TeleBANKár PIN kóddal és azonosítottan hívja 24 órás TeleBANKár Ügyfélszolgálatunkat a belföldi kedvezményes 06 (80) 333-660-as vagy a külföldről is hívható +36-1-373-3333-as telefonszámon.

ma 21:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Akkor igazából jó helyen kopogtattam, csak nem akartak segíteni. Csak amiatt voltam tanácstalan, mert már megjártam a bankot a héten emiatt. Nagyon szépen köszönöm a választ, akkor megpróbálkozom megint!:)
ma 21:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!