Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Szerintetek érdemes nekimenni...

Szerintetek érdemes nekimenni providentnek?

Figyelt kérdés
A lakcímemre egyedül vagyok bejelentve. A exem vett föl provident hitelt, úgy, hogy nem tudtam róla. Az ügyintézővel írtak valami befogadónyilatkozatot és ráhamisították a nevemet. Az ügyintéző azt mondta neki, hogy így lehet mikor meglett a hitel akkor meg azt, hogy így ki sem adhatta volna! Szerintetek érdemes nekimenni providentnek?

2012. aug. 31. 11:20
 1/8 A kérdező kommentje:
jah és persze az én címemre, úgy, hogy ő a büdős életbe nem volt oda bejelntve
2012. aug. 31. 11:24
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Hát meg lehet próbálni feljelenteni őket magánokirathamisítás miatt, de nem garantált a siker, még az is lehet, hogy te ütöd meg a bokád hamis vád miatt a végén...

Megmondom miért: azért, mert ha az a nyilatkozat géppel készült, és csak az alján van az az aláírás, amit a tiédnek mondanak, abból az írásszakértő is valószínűleg csak annyit tud megállapítani, hogy lehet, hogy a te írásod, de lehet az is, hogy nem, egyszerűen túl kicsi a minta. Nem véletlen, hogy a jogszabály is (tanúk nélkül) csak a SAJÁT KÉZZEL ÍRT és aláírt nyilatkozatot fogadja el teljes bizonyító erejű magánokiratnak, mert annyiból már megállapítható, hogy aki azt a fenti kézírást írta, az is írta-e alá, az íráskép sajátosságai alapján. Ha viszont kézzel írták az egészet, akkor sztem nyert ügyed van.

Persze így is meg lehet próbálni, majd adsz te az írásszakértőnek egy oldalnyi összefüggő szöveget, de az eredeti papíron levő minta valószínűleg kevés lesz akkor is. Csak azért nem mondom, hogy hajrá, neki, mert ha mégse sikerülne elkaszálni őket, akkor meg jön a bumeráng effektus, a hamis vád, amiért szintén börtönbe lehet menni :P

2012. aug. 31. 11:48
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
Igazából nem értem, neked mi károd származott belőle? Vagy mi a kérdés? Hiszen nem te vetted fel a kölcsönt.
2012. aug. 31. 11:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk azt is tudom bizonyítani, hogy aznap pont 24 órás szolgálatba voltam amikor a hitelt fölvette és ugy az ügyintézőnek meg kell győzödnie a papírok valódiságáról. Mi károm származott? Exem 4 év alat egy percet sem dolgozott, szerinted kinek a fizetéséből lett fizetve? A pénz pedig kedvenc exanyósomnak kellett aki egyedül él és elég jól fizető munkahelye van.
2012. szept. 3. 06:56
 5/8 anonim ***** válasza:
Sehol sem említetted, hogy neked kellett fizetni, azért kérdeztem, hogy milyen károd volt belőle. Amúgy a helyedben az első részletnél, amikor észreveszem, kivertem volna a balhét, a banknál letiltottam volna azt az utalást, ha kell, feljelentést teszek, a többiek meg oldják meg, ahogy tudják.
2012. szept. 3. 09:06
 6/8 A kérdező kommentje:
háznál fizetett a drága amikor nem voltam otthon, mindig megbeszélték előre csak egy véletlen folytán jöttem rá
2012. szept. 3. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:

melyik város ez? hátha tudok segíteni a provi ellen.

az expasid amúgy jó nagy görény...

2012. szept. 7. 17:55
 8/8 A kérdező kommentje:
bocsi azt nem mondtam, én vagyok a pasi! :)
2012. szept. 8. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!