Erste Diákszámlát igényeltem, de ehelyett Classic kártyát kaptam ami sokkal drágább mint a diák, rögtön le is vontak 4000 kártyakibocsátási díjat. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Került már valaki ilyen helyzetbe? Bemenjek reklamálni? :/2012. aug. 27. 19:22
1/10 anonim válasza:
Igen, mivel a diákszámla ingyenes. Persze, mond meg, hogy te nem erre írtad alá a szerződés.
2/10 A kérdező kommentje:
ha belépek a netbank-ba akkor ott is diákszámlát ír, szerintem annyi hogy diák kártya helyett classicot küldtek...
2012. aug. 27. 19:30
3/10 A kérdező kommentje:
de holnap mindenképp felhívom őket aztán bemegyek ha kell... szerinted visszakapom a 4000-t? :S
2012. aug. 27. 19:37
4/10 anonim válasza:
Nem hiszem,mivel a diákkártyámat nekem is pénzért küldtek újat. Szóval a kártya az pénzbe kerül.
5/10 A kérdező kommentje:
itt az van hogy az 0 forint, az érdekelne hogy a bénázásuk miatt kifizetett összeget visszakapom-e? :S
2012. aug. 27. 19:40
6/10 anonim válasza:
Akkor követeld vissza. Mond meg, hogy írsz a panaszkönyvbe ha nem adják vissza. Attól tuti, hogy megijednek.
7/10 A kérdező kommentje:
köszi :D
2012. aug. 27. 20:08
8/10 anonim válasza:
Nézd meg, hogy mit írtál alá. Van egy külön lap, amin be kell jelölni a kártya típusát. Nézd meg, ott mit jelöltél be. Ha te belejölted a Calssicot ( mi az, hogy Classic???), akkor az a te hibád.
9/10 A kérdező kommentje:
Én nem jelöltem semmit, csak kértem a diákszámlát, a nő elémtolt 20 oldalt, aláírtam mindent, de nem jelölgettem semmit, beszélt valami utasbiztosításról (ez csak a classichoz jár, tehát nem értem ő miért vette egyértelműnek hogy én azt kérem...)
2012. aug. 28. 08:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!