Ha, nem fizetem vissza a hitelt, mit tehetnek velem? Többit lent!
Figyelt kérdés
...provident, vagy más bank hiteleit, ha nem fizetném, mit tudnak tenni? főleg, ha nincs semmi a nevemen, nincs hivatalosan fizetésem, és ha van fizetésem hivatalosan, az minimálbér és abból vonnak pl gyerek tartást? hogy tudják rajtam behajtani a pénzt? ha betudják...#hitel #vissza nem fizetés
2012. aug. 26. 08:59
1/8 anonim válasza:
Amint lesz bejelentett jövedelmed levonják. Akár évtízedek múlva is.
2/8 anonim válasza:
És örülj neki, ha nem jelenik meg három kopasz hústorony, hogy "kellemetlenkedjen"!
3/8 anonim válasza:
Minimálbérből is vonnak
ha lesz több fizetésed, vonnak
ha lesz vagyonod (pl örökség!) azt lefoglalják
a kamat a végtelenségig növeli az összeget
4/8 anonim válasza:
Akkor lehet meg se kapod....
Puszira ki hitelez?
5/8 anonim válasza:
Miért vesznek fel olyan emberek hitelt akik még azt sem tudják, hogy mi van akkor, ha nem fizetik?
Ahogy már írták, amint lesz pénzed (akármilyen kis összeg) rögtön vonják, amit tudnak lefoglalnak és elárverezik, a tartozás pedig csak egyre nől.
7/8 anonim válasza:
Még a munkanélküliből is vonhatnak. Azt hiszem 30%-ot.
8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. nem vagyok ilyen helyzetben, csak kíváncsi voltam.
2012. aug. 28. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!