Kapo1588 kérdése:
Cib malacperselyről mik a tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Most néztem és megtetszett. 7.5 % kamat lehet már egy tizestől indítani de semmi ktg. akinek van ilyen letudná írni a tapasztalatait? meg egy két gyakorlati tanácsot pl hogy kell e hozzá valamilyen cib-es alapszámla stb.2012. aug. 19. 06:31
1/5 anonim válasza:
Nagyon pozitív. Nem kell hozzá, se alapszámla, sem bankkártya.
Viszont, havi 10 ezret érdemes állandó átutalásnak megadni különben ugrik a kamat. (kár, hogy csak 3 számlád lehet)
2/5 A kérdező kommentje:
és akkor teljesen ingyenes semmmilyen egyéb költség nincs? ha shárom számlád van hogy lehet vele játszani hogy ne bukj kamatot?
2012. aug. 20. 06:30
3/5 anonim válasza:
Szia! Mi is kötöttünk. Semmi költség. Még icipicit akkor is kamatozik ha valami miatt le kell venned a számláról. Mondjuk akkor éri meg ha tudsz havonta 10 ezret rakni, mert a kamat csak úgy 7,5. Mondjuk ha kevesebbet raksz, akkor is 2,5 azt hiszem. Semmire nem vonnak le. Nem kell hozzá alapszámla. Azt mondták akkor érdemes számlát nyitni majd náluk ha már le szeretnénk venni az összegyűlt összeget, mert úgy olcsóbb a kivétel mint ha kifizetik készpénzben. Az jár minimális költséggel (a levétel), de az ugye mindenféle kártyáról jár szinte párezer forinttal. Mi nem bántuk meg. Nem lekötősek közül ez a legjobb. És tényleg nincs kötelezettséged. Ha nem tudod tenni nem rakod (csak ugye a kamat kevesebb), ha le kell venned leveszed, nincs kezelési költség... Mi is nagyon faggatóztunk az apróbetűs részek felől, de nincsenek. :)
4/5 A kérdező kommentje:
én is kötöttem kettőt is jövöhéten kezdek utalni. a kérdésem még annyi lenne hogy akkor a malacperselyről utalást nem tudok indítani? csak a bankba szedhetem le készpénzben?
2012. szept. 9. 07:07
5/5 anonim válasza:
Köthetsz netbankos hozzáférést az is ingyenes (legolcsóbb a netbankon keresztül utalni). És igen tudsz vele játszani. Szóval, ha kell a pénz, A számládról leveszed az összes pénzt, és ami pénz nem kellett rögtön visszateszed a B számlára. (akkor csak az A számlán bukod az aktuális hónap törtrésze után a kamatot).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!