Megszűnt a bankszámlám?
OTP Juniort nyitottam pont 2 éve.
Csak egyszer használtam, 3 napos diákmunkára. Megkaptam rá a pénzt, kivettem és ennyi. Más mozgás nem volt rajta.
Azért, hogy interneten nyomon tudjam követni a dolgokat, 180 Ft-ot kellett fizetnem havonta. Ugye ebből egy tartozás kerekedett így, 3000 Ft-os mínuszba kerültem.
Már jó ideje azonban nem kapok a postaládámban havi értesítőt. Megszüntették volna?
Ha marat adósságod egyből azt fogják kérni kamatostul.
"18-24 évesek részére a Junior számlacsomag nyitható. A Junior számlával kedvező számlavezetési feltételek mellett megtanuhatja, hogyan takarékoskodjon és a bankkártya használatát is megismerheti. .... "
köszi a segítséget, ment a zöld kéz:)
most megnyugodtam, kedden be is megyek hozzájuk!
Kezdjük az elején:
1) A netbank ingyenes.
2) Azért nem kapsz számlakivonatot levélben mert nincs mozgás a számládon. Arról nem küldenek levelet, hogy nyitóegyenleged 0 pénzmozgás 0 záróegyenleg 0.
Miből mentél tartozásba?
3000 ft nem nagy összeg illene bemenni a bankfiókba és utánajárni és ha van tartozás kifizetni mert hipp-hopp megnövekszik az az összeg.
Csak úgy nem szűntetik meg a számládat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!