Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha fundamentát szeretnék...

Ha fundamentát szeretnék kötni menyi szerződés díjat kell fizetnem?

Figyelt kérdés
Beszéltem valakivel aki ezzel foglalkozik ő azt mondta kb 50-60.000 ft. Szerintem ez sok! Tenyleg így van vagy csak megprobál hülyére venni?

2012. aug. 2. 16:07
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan az összegeket, de van egy egyszeri szerződéskötési díj, ami simán lehet több tízezer forint az időhossztól függően, illetve lehet, hogy már egyből be kell fizetned az első részletet.

Mennyi időre kötnél Fundamentát?

2012. aug. 2. 16:26
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha kell, tudok olyan üzletkötőt, akinél akár a szerződéskötési díjat is megúszhatod. Ha nem vagy túl messze, biztos elmegy hozzád.
2012. aug. 2. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:
Lakáselőtakarékosság? A férjemmel egyszerre az OTP-nél kötöttük meg: a 0 forintos szerződéskötési díj akció keretében.
2012. aug. 2. 18:00
 4/10 Felülmúlhatatlan ***** válasza:
100%

a szerződéses összeg 1%-át kell fizetni, azaz függ attól, hogy mennyit és mennyi ideig gyűjtögetsz.

OTP-nél most volt ingyenes nyitási díjas akció.

Biztosan lesz szeptembertől is.

2012. aug. 2. 22:34
 5/10 A kérdező kommentje:
Havi 10.000 ft 4 év 4 hónapra. Akkor most mennyit is kell fizetnem?
2012. aug. 3. 10:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekünk is az otp-nél van kettő,egyiknél sem volt számlanyitási díj.Várd meg míg újra akciós lesz.Bár lehet,hogy most is az,érdeklődj utána.
2012. aug. 3. 13:29
 7/10 Felülmúlhatatlan ***** válasza:

Én OTP LTP-vel foglalkozom, így ott tudtam megnézni. Nagyságrendileg Funfdamenta is ennyi lenne.

Szóval 57 hónapos van az OTP-nél 10ezer ft havi befizetéssel 1,5millió forint szerződéses összegre vagy jogosult, így 15ezer ft a nyitási díj.

Akció most júli 27-ig volt.

2012. aug. 3. 19:40
 8/10 kapo1588 ***** válasza:
most az ersténél is van. nyiss ott és ingyért lesz. a feltételek ugyanazok
2012. aug. 3. 19:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget :)
2012. aug. 4. 09:22
 10/10 anonim ***** válasza:
Négy év, négy hónapos futamidejű megtakarítás szerződéses összege havi 10 000 Ft megtakarítás esetén 1. 610 000 Ft, tehát a számlanyitási díj 16100 Ft. Az OTP és Erste lakástakarékok számlanyitási akcióival légy óvatos! Nem nagyon reklámozzák, hogy mi az ára az elvileg ingyenes számlanyitásnak. Az ingyenes számlanyitás esetén szerződésben vállalod, hogy minden hónapban IDŐBEN elhelyezed a számládon a vállalt megtakarítást. Ha késel, rád terhelik a számlanyitási díjat. Szerződésben vállalod, hogy nem szünteted meg a számlád. Ha mégis, rád terhelik a számlanyitási díjat. Nem módosíthatod a szerződéses összeget. Nincs áthidaló kölcsön. Illetve van, de az az OTP és az Erste saját hitelkonstrukcióit jelenti nem a legkedvezőbb kamatokkal. Ezeket érdemes végiggondolnod és mérlegelned a választás előtt. Egyébiránt mivel a lakástakarékok működését törvény szabályozza, egy végigvitt megtakarítás nagyságrendileg mindhárom pénztárnál azonos kondíciókkal dolgozik.
2012. szept. 28. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!