Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Honnan szerezhetnék sürgősen...

Honnan szerezhetnék sürgősen 200ezer ft-ot?

Figyelt kérdés
Jelenleg munkanélküli vagyok május vége óta.Munkanélküli juttatásban részesülök augusztus közepéig.Az új munkahelyemen augusztus végén kezdhetek,viszont kocsi kell hozzá.Hogy milyen,az mindegy.Bejelentett 8órás munka lesz a későbbiekben.Hogyan juthatnék így ennyi összegű hitelhez?
2012. júl. 26. 15:35
 1/8 anonim ***** válasza:
sehogy, bejelentett munkahely nélkül nem kapsz hitelt (még próbaidő alatt sem adna), mert nem látják biztosítottnak a visszafizetést. Egyébként ha most felvennél valahol hitelt, miből kezdenéd el törleszteni? Október elején kapod az első fizudat, addig már több havi részletet be kellene fizetned.
2012. júl. 26. 15:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Munkanélkülit kapok.Szüleimmel élek,tehát a fedéllel és megélhetéssel nem lenne problémám.
2012. júl. 26. 15:52
 3/8 anonim ***** válasza:
Maximum a szüleid nevére tudod felvenni a hitelt. Csak akkor van gáz ha próbaidő alatt kivágnak akkor mitfogsz csinálni a részletfizetéssel? Hogy a hitelen kívül hogyan szerezz az passz. Esetleg ha vannak nagy értékű dolgaid talán eladhatnád számítógép, tv, egyéb műszaki eszközök bár ezzel sem szednél össze 200 at kereken. Tehát ilyen rövid idő alatt nem tudom hogyan lehetne összekaparni ennyi pénzt, talán próbálkozz rokonoktól kérni kölcsön aztán a fizudból szépen visszatörlesztenéd.
2012. júl. 26. 15:59
 4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan azon gondolkozom,hogy ennek az életnek semmi értelme.Szüleim válnak,most egy olyan felelősség zuhant ezzel is a nyakamba,mint amilyen még nekem sosem.Aztán itt van a munka,az is.Nem tudom,hogy mi legyen.Ha tudnám Orbán címét,tényleg öngyilkos lennék a háza előtt....
2012. júl. 26. 16:01
 5/8 csibexke ***** válasza:
100%
akkor már legyél öngyilkos merénylő,hogy nekünk is jó legyen....
2012. júl. 26. 16:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Miféle felelősség neked az, hogy szüleid válnak?!

Amúgy meg fogod és eladod valamidet, ami ér 2 kilót.

2012. júl. 26. 16:13
 7/8 anonim ***** válasza:

XII. Cinege utca 5.

Itt van tőlünk nem messze, látni fogod a rengeteg kamerát

2012. júl. 26. 16:17
 8/8 A kérdező kommentje:

Hidd el jut nekem is bőven.Bonyolult helyzet,de van rengeteg sajnos.

Mit adhatnék el?Van egy 7-8éves crt tvm ér kb 2000ft-ot,egy laptopom ami 4éves,akkor is alacsony áron vettem,ér kb 30ezret.Ágyamat?Asztalomat?Szekrényemet?Másom nincs.

2012. júl. 26. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!