Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Nagyon sürgősen pénzre lenne...

Nagyon sürgősen pénzre lenne szükségem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 ezer forintot kellene valahonnan előteremtenem, tudom nem egy nagy összeg, de egy diáknak ez is sok.

Tartozunk a főbérlőnknek, aki jövőhét elején jön..

Szüleimtől nem kérhetek, barátaimtól meg pláne nem, amúgy sem igazán vannak.

Diákmunkát ne írjátok, mert legközelebb fizetést úgyis csak március 10-én adnak, nekem meg még a héten kellene szereznem pénzt valahonnan.

Az a baj, hogy az összes aranyamat beadtam a zaciba, mikor máskor is ilyesmi "vészhelyzetben" voltam.

Bármi ötletet, tanácsot szívesen fogadok..vagy olyan munkát, ahol azonnal fizetnek, nem pedig következő hónapban. (kivéve erotikus munka persze)

20l

2012. febr. 16. 10:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hitel?
2012. febr. 16. 11:03
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát akkor a meló kilőve,mert akárhová mész a következő hónapban fizetnek csak.

De megcsinálhatod a következőt.

-Jelentkezel melóra.Kiszámolod hogy hány napot kell dolgoznod hogy 20 ezret keres. Majd azon a napon köszönd meg a melót,és mond,hogy sajnálod,de nem dolgozol tovább.Így még aznap ki kell hogy fizessék az eddig ledolgozott idődet.

- eladhatsz pár dolgot.Pl: Mobil telefont.Vagy könyveket.Vagy ha van festményed akkor azt.Játékokat,ruhákat..Ezeknél is azonnal ott a pénz.

- vagy ott van a provident.Sokan szidják,pedig az elején mielőtt átveszed a pénzt,elmondják,hogy ha 20.ezret adnak,akkor mennyi hétig és mennyi összeget kell hetente fizetni.Ez nem olyan nagy összeg,és bár kamatot is fizetned kell,de kihúzhat a szarból..

(ha ismernélek,most azonnal utalnék neked 20 ezret,mert látom nem szórakozásra kell)

üdv 38/N

2012. febr. 16. 11:04
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

hóeltakaritás

most szinte minden nagyvárosban van,3500/8óra kb a fizu

pénz nagy része összejön

2012. febr. 16. 11:05
 4/11 A kérdező kommentje:

Jajj nagyon szépen köszönöm a válaszokat.

Hajvasalóm beviszem a zaciba..átvesznek elektronikus cikkeket is. Igaz, ez kb 5 ezret érhet csak..de azzal is előbb vagyok.

Utána nézek a Providentnek is.

De ők ugye nem küldenek semmit sem az állandó lakcímemre? Mert anyuék, ha nem vagyok otthon, felbontják a leveleimet és nem akarom őket ebbe belevonni, meg idegesíteni, van nekik épp elég gondjuk most.

2012. febr. 16. 11:16
 5/11 anonim ***** válasza:
A provident minden héten személyesen megy ki a megbeszélt helyre,és ott kell személyesen átadni a pénzt nekik.Van egy kis könyv amibe bele írják ,hogy éppen mennyit fizettél,és mennyi van még hátra..Általában a lakáshoz mennek.Mivel az első megbeszélés is ott történik.
2012. febr. 16. 11:20
 6/11 A kérdező kommentje:

Megnéztem most a providentet..hát 10 munkanapon belül utalják a pénzt, ha pozitívan bírálják el..de annak „örülök” akkor, hogy személyesen lehet intézni a törlesztést.

Annyira szerencsétlen vagyok, hogy nem igaz..múlt héten romlott el a telóm, szóval még csak képeket sem tudok csinálni pár cuccomról, hogy feltegyem a netre, nemhogy a telót eladni..

Amúgy amióta egyetemista vagyok, mindig dolgoztam suli mellett, csak most hogy vizsgaidőszak volt, nem tudtam menni, meg elhatároztam, hogy nem utolsó évemben nem fogok, hogy ne menjek a tanulás rovására..na ennyit erről..

De csak magamra vethetek, számíthattam volna, hogy a főbérlőnk előbb-utóbb kérni fogja az elmaradást

Még zt tudom tenni, hogy hugomtól elkérem az ékszereit és azt beviszem zaciba..persze kiváltom valahogy köv. hónapban.

2012. febr. 16. 11:33
 7/11 anonim ***** válasza:
15%
Nem ártott volna félretenni amig melóztál.
2012. febr. 16. 11:50
 8/11 anonim ***** válasza:
28%
Vagy keress 1 gazdag pasit :D
2012. febr. 16. 11:52
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
A provident már csak bejelentett munkahellyel rendelkezőnek ad hitelt.
2012. febr. 18. 00:18
 10/11 anonim válasza:
Cofidis hitel! Világos mint a nap!
2012. febr. 18. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!