Nagyon sürgősen pénzre lenne szükségem, mit tegyek?
20 ezer forintot kellene valahonnan előteremtenem, tudom nem egy nagy összeg, de egy diáknak ez is sok.
Tartozunk a főbérlőnknek, aki jövőhét elején jön..
Szüleimtől nem kérhetek, barátaimtól meg pláne nem, amúgy sem igazán vannak.
Diákmunkát ne írjátok, mert legközelebb fizetést úgyis csak március 10-én adnak, nekem meg még a héten kellene szereznem pénzt valahonnan.
Az a baj, hogy az összes aranyamat beadtam a zaciba, mikor máskor is ilyesmi "vészhelyzetben" voltam.
Bármi ötletet, tanácsot szívesen fogadok..vagy olyan munkát, ahol azonnal fizetnek, nem pedig következő hónapban. (kivéve erotikus munka persze)
20l
Hát akkor a meló kilőve,mert akárhová mész a következő hónapban fizetnek csak.
De megcsinálhatod a következőt.
-Jelentkezel melóra.Kiszámolod hogy hány napot kell dolgoznod hogy 20 ezret keres. Majd azon a napon köszönd meg a melót,és mond,hogy sajnálod,de nem dolgozol tovább.Így még aznap ki kell hogy fizessék az eddig ledolgozott idődet.
- eladhatsz pár dolgot.Pl: Mobil telefont.Vagy könyveket.Vagy ha van festményed akkor azt.Játékokat,ruhákat..Ezeknél is azonnal ott a pénz.
- vagy ott van a provident.Sokan szidják,pedig az elején mielőtt átveszed a pénzt,elmondják,hogy ha 20.ezret adnak,akkor mennyi hétig és mennyi összeget kell hetente fizetni.Ez nem olyan nagy összeg,és bár kamatot is fizetned kell,de kihúzhat a szarból..
(ha ismernélek,most azonnal utalnék neked 20 ezret,mert látom nem szórakozásra kell)
üdv 38/N
hóeltakaritás
most szinte minden nagyvárosban van,3500/8óra kb a fizu
pénz nagy része összejön
Jajj nagyon szépen köszönöm a válaszokat.
Hajvasalóm beviszem a zaciba..átvesznek elektronikus cikkeket is. Igaz, ez kb 5 ezret érhet csak..de azzal is előbb vagyok.
Utána nézek a Providentnek is.
De ők ugye nem küldenek semmit sem az állandó lakcímemre? Mert anyuék, ha nem vagyok otthon, felbontják a leveleimet és nem akarom őket ebbe belevonni, meg idegesíteni, van nekik épp elég gondjuk most.
Megnéztem most a providentet..hát 10 munkanapon belül utalják a pénzt, ha pozitívan bírálják el..de annak „örülök” akkor, hogy személyesen lehet intézni a törlesztést.
Annyira szerencsétlen vagyok, hogy nem igaz..múlt héten romlott el a telóm, szóval még csak képeket sem tudok csinálni pár cuccomról, hogy feltegyem a netre, nemhogy a telót eladni..
Amúgy amióta egyetemista vagyok, mindig dolgoztam suli mellett, csak most hogy vizsgaidőszak volt, nem tudtam menni, meg elhatároztam, hogy nem utolsó évemben nem fogok, hogy ne menjek a tanulás rovására..na ennyit erről..
De csak magamra vethetek, számíthattam volna, hogy a főbérlőnk előbb-utóbb kérni fogja az elmaradást
Még zt tudom tenni, hogy hugomtól elkérem az ékszereit és azt beviszem zaciba..persze kiváltom valahogy köv. hónapban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!