Ismeri valaki a dotal plus nevezetű kft-t?Kölcsönt kínál kedvezményes törlesztéssel.Voltam náluk irodában és igazából nem tudom hol lehet a bibi, csak azt találom furának hogy 3 millió forinthoz nem kell ingatlanfedezet és hogy jövedelem igazolás hiányában elég lehet utolsó kéthavi bankszámlakivonat amin rajta van a rendszeres jövedelem.persze közüzemi számla ide is kell, de hát akkor is érdekes hogy nem kell ingatlan fedezet.H valaki találkozott már velük vagy hallott róluk irja meg a tapasztalait, de csak olyan írjon aki tényleg valós történetet és eseményekról tud információt adni.Köszönöm
Soha nem kapsz tőlük pénzt, ott a bibi. Ígérni bármit lehet, hitelt viszont csak bank nyújtat. Egy Kft pedig nem lehet bank.
2012. júl. 19. 15:38
2/16 A kérdező kommentje:
de hogyha ez átverés , csalás, akkor miért működhetnek még mindig?
2012. júl. 19. 16:07
3/16 anonim válasza:
Mert ez az egész egy joghézag.
A dolog elvileg úgy működik, hogy a vállalt futamidőig fizeted a részleteket, és valamikor a futamidő alatt megkapod a pénzt. Ez lehet most, lehet 15 év múlva.
Gondolom neked most kellene a pénz, és egy szóval sem mondták, hogy lehet kihullik a hajad mire megkapod.
Gondolom arra sem hívták fel a figyelmet, hogy egy egymilliós törzstőkéjű cég milyen garanciát tud vállalni a kifizetésre akár csak pár éven belül, amikor a veled együtt berántott rossz adósok (BAR listásoknak nyugdíjasoknak szokták ajánlani) elkezdenek kipotyogni, nem fizetni.
2012. júl. 19. 17:49
4/16 anonim válasza:
Hitelt nem csak bank adhat, de ez most mindegy.
Ezek valóban nem hitelt adnak és ott van a bibi, hogy átverik, megtévesztik az ügyfeleket, mert mindenki azt hiszi, hogy hitelt fog felvenni.
2012. júl. 19. 17:54
5/16 Kaesh válasza:
A kérdés, hogy a szerződés amit aláírsz tartalmazza e, hogy mikor folyósítják a hitelt, ha nem akkor amikor neked kéne nem írod alá, nem olyan nagy dolog ez csak el kéne olvasni mit ír alá az ember, szüleimet is megpróbálták belevinni, de szerintem aki olvasni tud az nem írja alá, aki meg ennyire se képes az meg megérdemli.
2012. júl. 20. 07:56
6/16 anonim válasza:
Én is személyesen voltam náluk.Ami engem zavar,hogy az általuk megfinanszírozott összeg után előre kérik a közvetítői,közjegyzői díjat. Az én esetemben ez 520.000Ft lenne./végtörlesztésre kértem tőlük kölcsönt/Ezt az összeget még a közjegyzővel való találkozás előtt ki kell fizetnem,addig nincs szerződés,ezért sajnos nem tudtam belenézni,hogy mit is tartalmaz.Egy biztos,-nem fogyasztói csoport.Az is biztos,hogy nem kell előtörlesztened,mint a fogyasztóinál.Ha 9 éve működnek csak akad valaki aki esetleg konkrétumot is tudna mondani.Egyáltalán kapott már valaki tőlük kölcsönt?
2012. júl. 30. 12:56
7/16 anonim válasza:
Arra a kérdésemre,hogy miért nem a közjegyző elött kell átadni az összeget az volt a válasz, hogy a közjegyző pénzügyekkel nem foglalkozhat.Ami még gyanús, hogy mivel jelzálog alapú kölcsönről van szó általában az összes tulajdonosnak jelen kell lennie a közjegyzőnél történő aláíráskor,itt csak nekem kell jelen lennem,a miértre az volt a válasz,mert a cég csak velem szerződött.Miért nem a kölcsönből vonják le a közvetítői díjat kérdésemre a válasz: az első pár évben a cég előre megfinanszírozta ezeket a költségeket,és amikor az ügyfél megkapta a kívánt összeget nem fizette ki a cégnek járó jutalékot,így pereskedés stb.Hihető történet.Nekem fenntartásaim vannak,túl gördülékenyen megy,és túl egyszerű.Minek finanszírozna meg egy ekkora összeget/nekem sokat akarnak adni/bárki is.A szerződést kéne látnom,de addig amig nem fizetsz nem kapod kézbe.Jó lenne kiderítenünk valamit erről a cégről.
2012. júl. 30. 13:08
8/16 anonim válasza:
Ez egy idén bejegyzett, 1 milliós Kft, tehát szó sincs 9 éves múltról. Ráadásul ha nem fogyasztói csoport, akkor a tevékenységhez PSZÁF engedély is kellene, ami aligha van nekik. Kamu az egész...
2012. júl. 30. 18:26
9/16 anonim válasza:
Üdv!
Én már kétszer is vettem fel tőlük pénzt, és mindig megkaptam. Nagyon sok ilyen átverős cég van de azok max 1-2 év alatt kihullanak. Ez nekem nagyon bejött. És ha megint szükségem lesz pénzre akkor tuti, hogy ide megyek.!! Csak ajánlani tudom:D
2013. jan. 13. 20:49
10/16 anonim válasza:
Idén tavasszal jegyezték be a céget. Még egy év sem telt el, nemhogy kettő.
Ilyen rövid idő alatt kétszer is adtak hitelt, és kétszer is visszafizetted?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!