Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Utalás miért nem érkezett meg?

Utalás miért nem érkezett meg?

Figyelt kérdés

Erste számlám van.1 hete adtam be a postán az átutalási megbízást.Még mindig nem érkezett meg a kedvezményezett számlaszámra.

Miért nem ment át?

Köszi a segítséget!

2012. júl. 12. 21:01
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igen kaptam bizonylatot,de szerintem gyorsabban utána járok,ha az Erste fiókba megyek.
2012. júl. 12. 23:29
 12/17 anonim ***** válasza:
ideje lenne netbank hozzáférést kérni ;)
2012. júl. 12. 23:30
 13/17 A kérdező kommentje:

Azt is kértem egy hete küldtem el postán az igénylést,még nem érkeztek meg az adatok,amivel be tudok lépni.

Telebankot igényeltem,de oda sem tudtam belépni,pedig jól adtam meg az azonosítós és a pin kódot.

Most új pin kódot küldenek,kb. 8 nap.

2012. júl. 12. 23:36
 14/17 anonim válasza:
Öcsém, te mindig mindennel bénázol? Mert akkor nincs kizárva pl. hogy elírtad a jogosult számlaszámát vagy rossz helyre adtad be a megbízást(a bankokban van erre kijelölt gyűjtődoboz).
2012. júl. 13. 00:33
 15/17 A kérdező kommentje:

A bank bénázik,én úgy töltöttem ki ahogy kellett.

Bármelyik postán be lehet adni.

Nem írtam el semmit.

2012. júl. 13. 00:42
 16/17 anonim ***** válasza:

Várjál csak egy kicsit!

Te nem Erste bankos vagy,hanem Posta bankos.A Postának vannak banki szolgáltatásai,amit az Erste bank biztosít a számára,de neked attól még a Postára kell menned és ott érdeklődni,mert nem vagy Erstés!

Én is a Postán vettem fel hitelt,amit az erste nyújtott,de a Postán keresztül és Posta bankszámla van hozzá,meg Posta bankkártya.

Szerintem az Erstében ezzel nem tudnak érdemben foglalkozni.

2012. júl. 13. 11:34
 17/17 A kérdező kommentje:

Ma voltam Erste fiókban,tudtak vele foglalkozni.

Mínuszban volt a számlám,ezért nem utaltak,hiába küldtem el a megbízást.

Kitöltöttem másikat és azt mondták,lehet még a mai napon oda ér.

2012. júl. 13. 13:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!