Miért nem érkezett még meg az utalás?
Figyelt kérdés
OTP-s számláról UniCredit-re utaltam át péntek reggel, de még mindig nem érkezett meg. A számlaszám jó, már ellenőriztem párszor. Lehet, hogy tényleg ilyen lassú, vagy más áll a háttérben? A válaszokat előre is köszönöm.2011. júl. 5. 22:33
1/3 anonim válasza:
Más bankba eltarthat 3 napig az átutalás... bár ez így már 4 lesz...
Nézd meg, hogy nem kaptál-e levelet az OTP Direkt-ben, hogy valami miatt sikertelen volt az átutalás...
A Számlatörténetben látszik a tranzakció?
2/3 anonim válasza:
1 munkanap az átutalás ideje más bankba, szóval hétfőn meg kellett volna érkeznie. Valamit elronthattál. Az OTP-s számládról levonták pénteken?
3/3 A kérdező kommentje:
A visszaigazoláson azt írták,hogy az átutalás teljesült. Amúgy ma reggel kaptam meg a mailt, hogy átért. Köszönöm a segítséget:)
2011. júl. 6. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!