Titeket is hívtak az Erste bankból hogy adjátok meg az adószámotokat?
Ma kaptam egy hívást állítólag az Erste bank munkatársától, hogy adatkiegészítés miatt adjam meg az adószámot is. Mondtam hogy majd visszahívom, de inkább holnap fel akar hívni megint. Nem gyanús? Gondoltam inkább én hívom a hivatalos számon őket, az a biztos...
Mire kell egyáltalán a banknak az adószám? Ez normális?
Ember!!!!!!!!!!!!!!! Meg ne tedd!!!!!!!!!!!!!!
Ne menjen el a józan eszed! Inkább fogadd meg a tanácsom, vedd a fáradtságot, és saját lábadon menj be a
bankba személyesen!!!! Velem is volt már ilyen szitu nem egyszer, de én nem hagytam annyiban, szóltam bent a bankban, hogy zaklatnak ilyen dolgokkal ismeretlenek, a telefonon az üzenetrögzítőt pedig egy gombnyomásra be tudod kapcsolni úgy, hogy a hívó észre sem veszi. Mindjárt ott a kezedbe a bizonyíték, mehetsz feljelenteni. Ja, figyi, már a mobilokon is működik ilyen funkció, erre érdemes lenne figyelni mindenkinek,
mert egyszer még hasznát veheti bárki, mert ugye az ördög nem alszik. Na, szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!