Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Titeket is hívtak az Erste...

Titeket is hívtak az Erste bankból hogy adjátok meg az adószámotokat?

Figyelt kérdés

Ma kaptam egy hívást állítólag az Erste bank munkatársától, hogy adatkiegészítés miatt adjam meg az adószámot is. Mondtam hogy majd visszahívom, de inkább holnap fel akar hívni megint. Nem gyanús? Gondoltam inkább én hívom a hivatalos számon őket, az a biztos...

Mire kell egyáltalán a banknak az adószám? Ez normális?

2009. júl. 7. 18:55
 1/5 anonim ***** válasza:
Ne add meg, mert lehet hogy csaló. Ha akar valamit a bank akkor majd megkeres egy hivatalos levélben vagy egyeztet veled telefonon egy időpontot, bemész hozzájuk és ott megadhatod az adószámodat vagy amit kérnek.
2009. júl. 7. 19:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Énis erre gondoltam... Felajánlotta hogy menjek be és intézzem ott személyesen, de lehet hogy csak a bizalomkeltés miatt.
2009. júl. 7. 19:49
 3/5 anonim válasza:
Szerintem se add ki az adószámod semmiképp,meg persze semmi adatot így telefonban.Amúgy meg tényleg levélben szokták keresni az embert ha ilyen van-szerintem-és nem telefonon.
2009. júl. 7. 21:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Telefonban semmit!!!
2009. júl. 8. 10:47
 5/5 anonim válasza:

Ember!!!!!!!!!!!!!!! Meg ne tedd!!!!!!!!!!!!!!

Ne menjen el a józan eszed! Inkább fogadd meg a tanácsom, vedd a fáradtságot, és saját lábadon menj be a

bankba személyesen!!!! Velem is volt már ilyen szitu nem egyszer, de én nem hagytam annyiban, szóltam bent a bankban, hogy zaklatnak ilyen dolgokkal ismeretlenek, a telefonon az üzenetrögzítőt pedig egy gombnyomásra be tudod kapcsolni úgy, hogy a hívó észre sem veszi. Mindjárt ott a kezedbe a bizonyíték, mehetsz feljelenteni. Ja, figyi, már a mobilokon is működik ilyen funkció, erre érdemes lenne figyelni mindenkinek,

mert egyszer még hasznát veheti bárki, mert ugye az ördög nem alszik. Na, szia.

2009. júl. 12. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!