Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Svájci frankos fészekrakósok...

Svájci frankos fészekrakósok megvagytok még? Leírnátok ti hogy jártatok? Csak érintettek válaszoljanak!

Figyelt kérdés

Tudtok lépni valamit?

Én is leírom mi hogy állunk.

9,5 m. vettünk fel 2007-ben 47 eft-os törlesztővel. Most 18 mft a tartozásunk 130 eft törlesztővel. Már 3. hónapja nem tudom fizetni,én gyeden vagyok. A férjem ugyan dolgozik de van 2 gyerek + a rezsi.

Tudtok valamit most mi lesz vagy mit lehet tenni? A bank azt mondta nem tud segiteni.

2012. jún. 25. 17:07
 1/2 anonim válasza:
0%

még nincs hitelem 21 vagyok

szerintem ha nem lenne gyerek akkor már házatok sem lenni.

1 ház árverezni (ez idővel menni fog magától is) aztán v. önkormányzati lakás v. ismerős/rokon v. gyerek zaci szülő meg utca

2 pénzt szerezni lehetőleg legálisan nagyon gyorsan. (szerencsejáték nem menő. max a póker de azt meg idő megtanulni és kell félretett min 30k)

3 anyuka megy dolgozni most. gyerek +16 akkor ő is!

4 hitelt felvenni, hogy fizess hitelt

5 talán mamától pénzt kérni v. mama házát eladni és mama odaköltözik (szerintem ez a megoldás lehet rosszabb mint az utca...)

6 talán még házat eladni, albérlet és a hitelt továbbra is fizetni. azé ez se menő

2012. jún. 25. 22:26
 2/2 anonim ***** válasza:

Esetleg kérdezzétek meg a Nemzeti Eszközkezelőt, tel: 06-40-100-444, vagy hogy lehetőség van- e forintra átváltani a hiteleteket ( ha már 90 napja nem fizettek, elvileg ez is lehetőség):

"Forintosítás

A parlament az új árfolyamgát konstrukció mellett hétfőn döntött arról is, hogy a pénzügyi intézményeknek – meghatározott feltételek teljesülése esetén – augusztus 31-ig át kell váltaniuk a még fel nem mondott devizakölcsön-követeléseket forintkövetelésre, az MNB által meghirdetett, 2012. május 15. és 2012. június 15. között irányadó középárfolyamok átlagán. A pénzügyi intézmények a forintra átváltás napján kötelesek a fennálló értékvesztés, illetve céltartalék figyelembevétele nélkül megállapított követelés értékének – ideértve a már esedékessé vált kamatot, költséget és díjat is – 25 százalékát elengedni. Az átváltással, valamint az adósságelengedéssel összefüggésben nem lehet díjat, költséget felszámítani."

2012. jún. 27. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!