Svájci frankos fészekrakósok megvagytok még? Leírnátok ti hogy jártatok? Csak érintettek válaszoljanak!
Tudtok lépni valamit?
Én is leírom mi hogy állunk.
9,5 m. vettünk fel 2007-ben 47 eft-os törlesztővel. Most 18 mft a tartozásunk 130 eft törlesztővel. Már 3. hónapja nem tudom fizetni,én gyeden vagyok. A férjem ugyan dolgozik de van 2 gyerek + a rezsi.
Tudtok valamit most mi lesz vagy mit lehet tenni? A bank azt mondta nem tud segiteni.
még nincs hitelem 21 vagyok
szerintem ha nem lenne gyerek akkor már házatok sem lenni.
1 ház árverezni (ez idővel menni fog magától is) aztán v. önkormányzati lakás v. ismerős/rokon v. gyerek zaci szülő meg utca
2 pénzt szerezni lehetőleg legálisan nagyon gyorsan. (szerencsejáték nem menő. max a póker de azt meg idő megtanulni és kell félretett min 30k)
3 anyuka megy dolgozni most. gyerek +16 akkor ő is!
4 hitelt felvenni, hogy fizess hitelt
5 talán mamától pénzt kérni v. mama házát eladni és mama odaköltözik (szerintem ez a megoldás lehet rosszabb mint az utca...)
6 talán még házat eladni, albérlet és a hitelt továbbra is fizetni. azé ez se menő
Esetleg kérdezzétek meg a Nemzeti Eszközkezelőt, tel: 06-40-100-444, vagy hogy lehetőség van- e forintra átváltani a hiteleteket ( ha már 90 napja nem fizettek, elvileg ez is lehetőség):
"Forintosítás
A parlament az új árfolyamgát konstrukció mellett hétfőn döntött arról is, hogy a pénzügyi intézményeknek – meghatározott feltételek teljesülése esetén – augusztus 31-ig át kell váltaniuk a még fel nem mondott devizakölcsön-követeléseket forintkövetelésre, az MNB által meghirdetett, 2012. május 15. és 2012. június 15. között irányadó középárfolyamok átlagán. A pénzügyi intézmények a forintra átváltás napján kötelesek a fennálló értékvesztés, illetve céltartalék figyelembevétele nélkül megállapított követelés értékének – ideértve a már esedékessé vált kamatot, költséget és díjat is – 25 százalékát elengedni. Az átváltással, valamint az adósságelengedéssel összefüggésben nem lehet díjat, költséget felszámítani."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!