Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Tesco vásárlókártyája van...

Tesco vásárlókártyája van valakinek, milyen?

Figyelt kérdés
Most igényeltem, Budapest Bankos, nagyjából annyit tudtam megjegyezni, hogy majd adnak egy hitelkeretet, 45 napíg ingyenes, de ha havonta visszafizetem amit vásároltam (pl fizetéskor mindig elutalom nekik) akkor kamatmentes, csak a havi 260 ft díj van, ha a hitelkeret 70%át felhasználom évente, nem kell fizetni 5100 ftos éves díjat. 1000 ftot küldenek a kártya igénylésekor, és 3x meg 2x clubcard pontot írnak jóvá használatkor, bárhol használom + egyéb kedvezmények. Ez mennyire igaz?

2012. jún. 4. 12:58
 1/4 anonim ***** válasza:
figyi ez egy hitelkártya, én dirket nem igényeltem
2012. jún. 4. 13:07
 2/4 A kérdező kommentje:
igen, azt tudom, hogy hitelkártya, csak nem reklámozzák így, meg arra is figyelnek, hogy véletlenül ki se mondják...
2012. jún. 4. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Én is nézegettem, de az valahogy taszít, hogy hitelkártya még akkor is, ha elvileg a kerettúllépési idő előtt fizetéskor spórolni is lehet vele.

Azt hiszem a hoxán is volt ilyen téma, valahol írták hogy nem éri meg, mert a hülyeségek miatt mindenképpen lesz levonás. Majd ha lesz időm még lehet folytatom a nézelődést, hátha mégsem szar.

2012. jún. 6. 15:56
 4/4 anonim válasza:
Semmi probléma nincs vele. Ha okosan használja z ember, akkor lehet vele spórolni bőven. Ha nem akkor viszont természetesen a visszájára fordul az egész. Ennyi.
2013. febr. 6. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!