Van valakinek tapasztalata ezzel a céggel, illetve hirdetéssel?
Figyelt kérdés
Azt írja a hirdető, hogy be kell fizetni egy 6000Ft-os egyszeri összeget. Holott ő nem munka közvetítő. Ennek ellenére a munka biztosítás összege a 6000. Egy nemzetközi számlára kellene befizetni, és félek, hogy a pénz elvész és munkahelyem sem lesz. Én vagyok bizalmatlan?
2012. máj. 28. 21:12
1/4 anonim válasza:
MINDEN olyan ajánlat, ahogy BE KELL FIZETNI valamennyit, az nem megbízható, hanem átverés. Olyan nincs, hogy elöre fizetni kell, jobb, ha elfelejted ezt az ajánlatot. Igy csak elveszted a pénzedet, viszont tényleg nem kapsz munkát.
2/4 anonim válasza:
Németországban EGYETLEN olyan cég sincs, ahol elöre kellene fizetni, ez egyértelmüen csalás.
3/4 anonim válasza:
Voltam egy megbeszélésen, ahol az Osztrák munkaközvetítő, ha nekem munkát találna, akkor a szállást is megelőlegezi az első hónapra, amit természetesen majd nekem kell visszafizetnem, de ez normális.
Akkor ez?
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat! Nem fizettem semmit, másik külföldi munkát keresek. Csak sajnos egyelőre sikertelenül.
2012. jún. 8. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!