Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Melyik égőbb ha a takarékban...

Melyik égőbb ha a takarékban felveszed havonta 1 szer az összes pénzed vagy ha apródonként veszed le és minimum 4 szer látnak 1 hónapban?

Figyelt kérdés

2012. máj. 22. 09:01
 1/8 anonim ***** válasza:

Miért lenne égő bármelyik is?

Ha nem akarsz velük találkozni, akkor vedd fel automatából a pénzt, vagy fizess mindenhol kártyával (ez ráadásul olcsóbb is).

2012. máj. 22. 09:23
 2/8 A kérdező kommentje:
Az a helyzet hogy minden hónapban az utolsó fillérig fel szoktuk venni a fizetést mert kell és el is megy havi 2 szer szoktuk felvenni és mind hogy ne keljen abban a hónapban többször menni de úgy néznek rám mint a véres rongyra mikor ki kell fizetni. 2 bankszámla van az egyik az enyém másika páromé nekem meghatalmazásom van rá hogy levehetem mert ö messze dolgozik és nem mindig tudja levenni.
2012. máj. 22. 09:37
 3/8 anonim ***** válasza:
Egyik sem égő. Miért lenne az? Mi is egyszerre vesszük fel a havi járandóságunkat. A Takarékszövetkezet nevetséges /legkisebb/ kamatot ad. A mi pépnzünket ne használja ingyen!
2012. máj. 22. 09:52
 4/8 anonim ***** válasza:
Mi abban az égő, ha felveszed a saját pénzed, akárhogyan is? Semmi. Ha meg úgy néznek Rátok, mint egy véres kardra, azzal meg ne törődj, észre se vedd, majd leszoknak róla! Az a dolguk, hogy kiszolgáljanak, ha kell naponta 6-szor is...
2012. máj. 22. 10:28
 5/8 A kérdező kommentje:
Csak néha az a baj hogy akkor megyünk érte mikor épp hogy csak aznap megérkezik. Sms értesítő szolgáltatást kértünk hogy ha megérkezik akkor kapunk smst de már azt is 4-5 nappal később küldik mikor megkapom a pénzt hogy ne vegyem fel akkor mikor megjön egyből.
2012. máj. 22. 10:36
 6/8 anonim ***** válasza:

1. Miért nem váltatok számlavezetőt, ha ennyire nem ügyfélorientáltak?

2. Minden felvett pénz után - gondolom- költséget fizettek. Most azért akarsz fizetni többet, hogy mosolyogjanak?

3. Elég díjat/jutalékot/költséget vonnak le tőled ( számlavezetési díj, kp. felvételi díj, stb) hogy ehhez illene mosolyogniuk!

4. Ha fizetsz az sms szolgáltatásért ( ami egyben egy biztonsági szolgáltatás is kellene legyen arra az esetre ha illetéktelenek jutnának hozzá a pénzedhez) mi az hogy 4-5 nappal később küldik???

Erről mindenképpen panaszt írnék!

5. Nem te vagy értük, hanem ők érted.

Ez nem egy állami hivatal, hanem egy piaci szolgáltató, akinek ( elvileg) az az érdeke hogy minél több ügyfele legyen.

Nehogy már te érezd magad sz@rul hogy ott vezeted a számládat!

6. Vagy váltanék, vagy csakazértis havi 1X venném fel a pénzemet és sz@rnék a fejükre. Ja, és plusz panasz a mobilszolgáltatás késedelmessége miatt:)

2012. máj. 22. 12:01
 7/8 anonim ***** válasza:

Miért nem nyitsz egy normális banknál számlát? A legtöbbnél havi 1-2 ATM-es pénzfelvétel ingyenes, és az nem vág pofákat. Az SMS-eket 1 percen belül küldik (jól is néznénk ki, ha lerabolnák a számlát, mire 5 nap múlva értesítenek).

És szerintem minden pénzintézetben a pénztári kp. felvét a legdrágább módja annak, hogy a pénzedhez juss...

Összefoglalva, nézz szét a neten az olcsó bankszámlák terén, nyiss számlát, kérd arra a fizetésed, a tak.szöves számlát meg szüntesd meg, és búcsúzóul megjegyezheted, hogy bunkó volt a kiszolgálás, a szolgáltatások színvonala egy kalap sz@r és ezért váltottál.

2012. máj. 22. 15:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Az ügyintézőről pedig annyit, hogy velem múlt héten esett meg, hogy át akartam utalni egy kisebb összeget a bankból. Az ottani nő mondta, hogy ez így nekem +400Ft-ba kerülne, de a számlámhoz ingyenes Netbank jár, és arról ingyen tudnék utalni, és ha akarom, akkor most beregisztrál és megmutatja, hogyan kell használni (+10 perc munka neki). Holott, azt is megtehette volna, hogy 1 perc alatt elutalja, és lesz@rja, hogy nekem ez többe kerül, mert nem is tudnám, hogy olcsóbban is lehet.

Na, ez az elvileg elvárható viselkedés az összes ügyintézőtől, nem az, hogy még az ügyfél rettegjen, hogy mit fog szólni a kisasszony ahhoz, amit elvileg a SAJÁT PÉNZEDDEL csinálsz.

2012. máj. 22. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!