Csütörtök délután elutaltam 10 000 forintot az egyetemi gyűjtőszámlámra és még most, keddre sem ért oda. Mi a teendő ilyenkor?
milyen bankból milyen bankba?
amúgy meg ha az egyetem szerint nem érekzett meg tutira, akkor a bankodba bemész vagy felhívod őket, és elsírod a problémádat, megmondod az utalás időpontját, célszemélyt, stb.
ők megnézik, hogy mi merre, megmondják, hogy a bankjuk elküldte e v sem, volt e gond.
utána a célbankba besétálsz vagy felhívod őket és megadod az utalás adatait. (azonosítók, most nem tudom, hogy van e tranzakció azonosító utalásnál vagy csak kártyás fizunál, max kérdezd meg a bankodnál, hogy milyen adatokat tudsz mondani a másik bankkal ami elméletileg igazolja, hogy a pénzt ők elküldték 100%-ra.
ha a cél bank is azt mondja, hogy igen a pénz megérkezett a célszemély (az egyetem és nem más) számlájára, akkor megkeresed az egyetemet, leadod nekik a drótot, utánanéznek, elnézést kérnek.
ha 100%-osan biztos, hogy ott van a pénz a számlájukon, de tagadják vagy hülyék hozzá, akkor bemész a bankodba és kérsz igazolást az utalásról amit az orruk alá dörgölhetsz.
szerintem valahol az 1. 2. lépés környékén meg fog oldódni a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!