Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogy tudnám behajtatni a pénzem?

Hogy tudnám behajtatni a pénzem?

Figyelt kérdés
Az illető mindent elkövetett,hogy rajta ne tudják behajtani a pénzt.Mivel kezes voltam/vagyok/én fizetem.Tőle én is követelhetem,de van értelme?
2009. jún. 22. 12:48
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Nincs! :( Épp ezért én anyámon kívül senkiért nem vállalnék kezességet...
2009. jún. 22. 13:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Polgári peres úton követelheted, és szerintem akkor is tedd meg ha semmi esély rá, hogy fizessen. De igy nem évül el, és ha valami úton módon pénzhez jutna, vagy ingatlanhoz, rá lehetne terhelni. A fizetési felszólítást ezután is legalább évente el kellene küldeni, mindig hozzászámítva az esedékes kamatot. Nem kellene hagyni, hogy nyugodtan aludjon amig tartozik. Persze van aki a saját hibáján kivül kerül ilyen helyzetbe....
2009. jún. 22. 18:24
 3/5 A kérdező kommentje:
Utolsónak,köszi de ő ezt direkt igy alakitotta.Már az első részletett sem fizette be.Mennyi ennek a költsége?
2009. jún. 23. 08:35
 4/5 anonim ***** válasza:
Ügyvéddel kellene beszélned, van aki sikerdíjat számol fel. Csak akkor fizetsz, ha te is kapsz pénzt. Ne hagyd magad. Éppen erre számít.
2009. jún. 24. 11:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Add el a tartozást behajtócégnek, aki azonnal fizet csak mondjuk nem annyit amennyi neked járna...Mondjuk ha tartoznak neked 5 millioval akkor a behajtócég megveszi töled mondjuk a 3 és fél 4 millióért a tartozáskövetelést, és ezt a penzt te azonnal megkapod a behajtocégtől, aztán a többit majd ök behajtják maguknak a saját hasznukkal egyutt.
2009. jún. 25. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!