Tartozásom van az Avonnak, ami 6000 ft helyett 12. 000 lett a kamattal. Mit csinálhatnak ha nem fizetek?
Figyelt kérdés
december óta van ez a tartozásom, 6000 lett volna de rátették a kamatot most 12.000. Jöttek levelek, hívtak stb. én azóta sem fizettem. Tudom nem nagy összeg, de nem állok úgy hogy kifizessem kell fontosabb dolgokra. Már egy ideje nem hívnak nem írnak. Mi lesz ha továbbra sem fizetem ki? Mit tudtak csinálni ezzel a 12.000 fttal?2012. ápr. 21. 18:53
21/29 anonim válasza:
de jézusom, egy hétköznapi ember a saját java érdekében téged MEGVEZETETT, ÁTVERT. hogy tudsz aludni? hogy tudsz ebbe beletörődni és pontpontozni? én egy VASAT sem fizetnék, és mivel nem te vagy az első, nagyon nagy balhét csapnék, akár személyesen, a közeli kontakt pontban.
22/29 A kérdező kommentje:
igazad van, azért is írtam ki hogy mit tehetnek hogy ha én nem fizetek, mert az volt a tervem hogy nem fogok fizetni sz*rok a 12000 ft-ra ezek után. De itt hogy írták hogy ez az összeg még sokszorosa is lehet, így úgy vagyok vele hogy nem akarom, hogy akár 100 ezer forintig növekedjen a tartozás...így úgy néz ki fizetnem kell...de nem most mert mondom csak május 10.e körül kezdek a munkahelyen és csak júniusban lesz fizetés...addig nem tudok...
2012. ápr. 27. 11:56
23/29 anonim válasza:
dehát istenem.. nem érted. addig kell verni a balhét, amíg a tartozást nem törlik! megkeresném azt a nőt és a hajánál fogva cibálnám be az irodába, hogy üljetek le beszélni a zona manager előtt. ne viccelj már, hihetetlen vagy, felidegesítesz, így meg is érdemled, hogy átb*sztak.
24/29 anonim válasza:
ha nem is a pénz miatt, legalább magadért küzdj már. nem zavar, hogy hülyének néztek?
25/29 A kérdező kommentje:
jaj igazatok van tudom, csak én egyfajta konfliktus kerülő ember vagyok...én mondtam akkor a csajnak és leszarta, beszéltem a kerületi főtanácsadónővel és ő leszarta...
2012. ápr. 27. 15:48
26/29 anonim válasza:
akkor sajnos megérdemelted, hogy átvertek. valszeg látták rajtad, hogy ugyis annyiban hagyod, ezért használtak ki.
27/29 A kérdező kommentje:
hát ha te így gondolod. Én normálisan és tisztességesen akartam ezt csinálni de utána mondtam, hogy nekem az nem megy hogy menjek ide-oda és tuszmákoljam az emberekre az avon termékeket, mert ugyan is ők ez csinálják...szerintem azért csinálták ezt mert visszalépetem és így elesett egy tanácsadónőjétől...
2012. ápr. 27. 21:47
29/29 anonim válasza:
Rendeződött az ügyed? Remélem igen...
Én voltam koordinátor és hasonlóan sok "mocskos" dolgot láttam, amit leírtak előttem. A Te esetedben a koordinátorod volt a hunyó, őt a zona managernél és az ügyfélszolgálaton lehet "bemószerolni" névvel együtt és nem hagyni, hogy hülyére vegyenek... Az ügyfélszolgálattal többre mész, mert lehet a zónavezető összejátszik a koordiddal. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!