Ha lenne 5M Ft hiteled és 2M Ft megtakarításod, törlesztenél vagy befektetnél? Ha utóbbi akkor mibe?
"Az összes általad említett kérdésre tudom a választ, ha nem tudnám akkor pedig a cég mindenre válaszol ami nem üzleti titok, azaz a kereskedési stratégiájukat nem fogják senki orrára kötni természetesen. "
Ebből nagyon úgy tűnik, hogy a forrásod ők maguk. LOL
"Az hogy hol van a cég bejegyezve pedig természetesen szerepel a velük kötött szerződésben, reméled nem gondolod hogy "józsefvárosi piac" szintű cégre bízok 1 ft-ot is. "
Mert hol van? Lehet pár tippem? Hong-Kong? Új Zéland? Ciprus?
A forrásuk ők maguk, miért ki lenne más ha ők kereskednek, talán az OTP?
Egyébként meg nekem teljesen mindegy hogy hol van bejegyezve egy cég, ha Cipruson, vagy Seychelles-en akkor az ottani adótörvényeket kell betartaniuk, ha azt betartják akkor igen, becsületesek. Egyébként pl az összes online fogadási oldal adóparadicsomokban van bejegyezve, mégis több millió felhasználójuk van. Tudod miért? Mert rendesen kifizetik a nyereményeket, és ha valami gondja van a delikvensnek akkor válaszol az ügyfélszolgálatuk. Itt is ez a helyzet, engem az sem érdekel ha a Holdon adózik, ha az én befektetésemet úgy kezelik hogy abból tudok elmenni nyaralni, vagy fedezni a nem várt kiadásaimat. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!