Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha lenne 5M Ft hiteled és 2M...

Ha lenne 5M Ft hiteled és 2M Ft megtakarításod, törlesztenél vagy befektetnél? Ha utóbbi akkor mibe?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 14:24
1 2 3
 11/25 kapo1588 ***** válasza:

persze én csak azért javasoltam az egy egy arányt mert most válság idején azért nagyobb tartalék kell..

És igazad van a legjobb megoldás a tartós befektetési számla lenne az ha akarod hozzá is férhetsz ha meg megőrzöd 3 múlva csak csökkentett kamatadó míg 5 év múlva 0 % lesz. probléma megoldva:)

2012. ápr. 16. 22:23
 12/25 anonim ***** válasza:

tegnap 21:03

Azt áruld már el hogy MIT reklámoztam? Mert sem egy weboldalt, sem egy cégnevet nem említettem, csak belinkeltem az elért eredményeket. Amik valósak, nem én rajzoltam a grafikont.

Amúgy meg nekem édes mindegy ha a kérdező elissza is a pénzét, nekem attól nem lesz se jobb se rosszabb.

2012. ápr. 17. 03:36
 13/25 A kérdező kommentje:

Jó kis vita kerekedett:)

Köszönöm a válaszokat. Befektetés lesz.

2012. ápr. 17. 07:56
 14/25 anonim ***** válasza:

Digo :

Nem érdekel, hogy reklámból, vagy meggyőződésből hirdeted a kezelt számlás megoldásokat, arra kérlek, ne győzködj olyanokat ilyenről, akik -3 millióban vannak, mert nagyot bukhatnak. Olvastad a Quantum XXL esetét?

2012. ápr. 17. 09:16
 15/25 qwasyx válasza:

Jajajaj.

Döntés előtt néhány cikk: [link]

Quantum bukása: [link]

Gazdagodj meg hitelből: [link]

Garantált 15% hozam forinban: [link]

Ha ezek után még beleugrasz valami lehúzásba, akkor az már a te bajod.

2012. ápr. 17. 11:49
 16/25 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Nem a quantum féle lehúzásokra gondolok a befektetéssel, 20 Ft-ot se bíznék rájuk, nemhogy 2M-t.

Tartós befektetési számla lesz, lehet lehurrogni érte. Nekem az évi 9%-11% fix kamat + az esetleges többlethozam lehetősége elég...

2012. ápr. 17. 12:45
 17/25 qwasyx válasza:

Na már most, hol kapsz te 10-11% plusz még valamit?

Jó esetben kapsz 8%-ot. Ha meg részvényben gondolkodsz, az elmúlt 5 évben izmos -4,5%-ot hozott évente, azaz buktál 5 év alatt 30%-ot.

Ha a hiteled kamata több, mint a kockázatmentes hozam, akkor a legjobb befektetés a hitel visszafizetése. Olvasgasd egy kicsit a blogomat, pénzkérdésről talán tud segíteni: [link]

2012. ápr. 17. 14:26
 18/25 anonim ***** válasza:

Igen, persze van benne kockázat is, nincs garantált hozam, és a befektetés 20%-át tudod bukni 1-1 kereskedésen. Én ezt vállaltam, mivel nem a kosztpénzemet tettem be, egyébként az eddig eltelt idő őket igazolja, eddig még nem zártak mínuszos hónapot, de még nullásat sem.

Amúgy meg nem győzködök senkit, csak hozzászóltam hogy én ebbe fektettem, és +70%-ot értem el vele eddig, a kérdező meg miattam a kispárnába is teheti a pénzét, nekem édes mindegy.

2012. ápr. 17. 14:42
 19/25 anonim ***** válasza:

Digo, azt tudod, hogy milyen rendszerű a kereskedés? Hogy van a főszámlával és az alszámlákkal? A lebegő mínuszok láthatóak? A cég hol van bejegyezve, mennyire leinformálható, stb., stb.? Ezek fontos kérdések, ha ezek közül csak egyre nem tudsz változni, akkor te helyből felelőtlen vagy, és hogy még másoknak is ajánlod, az gáz.

És még egyszer, a Quantum sztorit ismered? Pár hete dőlt be.

2012. ápr. 17. 17:42
 20/25 anonim ***** válasza:

ma 17:42

Az összes általad említett kérdésre tudom a választ, ha nem tudnám akkor pedig a cég mindenre válaszol ami nem üzleti titok, azaz a kereskedési stratégiájukat nem fogják senki orrára kötni természetesen.

Az hogy hol van a cég bejegyezve pedig természetesen szerepel a velük kötött szerződésben, reméled nem gondolod hogy "józsefvárosi piac" szintű cégre bízok 1 ft-ot is.

Mind a kifizetések, mind az információáramlás zökkenőmentesen történik.

Egyébként a cég vezetőjével is találkoztam személyesen mikor a szerződést kötöttem, tudom a nevét, tudom hol az irodája, nem egy fantom ő sem. :)

2012. ápr. 17. 23:56
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!