Ha lenne 5M Ft hiteled és 2M Ft megtakarításod, törlesztenél vagy befektetnél? Ha utóbbi akkor mibe?
aztán úgy jársz mint a qabtum xxl ügyfelei...
a kérdező: ha nem értesz a befektetésekhez ne itt keresgél. nagyon sok bankba van privat banking szolgáltatás, ekkora összeggel már simán szóba állnak veled
Szia.
Mindenképp biztonságos dolgot kell választanod, ahol a háttérben valós dolgok vannak, és valós értékteremtő tevékenységek, nem csak árfolyammozgások. Én ilyennel foglalkozom, és a helyedben 1 milliót félretennék, 1 milliót pedig befektetnék. Egy éven belül 50%-ot minimum hozni fog.
Ha adsz egy email címet írok részletesebben is.
3:
A privát banking olyan 30 milliótól kezdődik Magyarországon, de legtöbb helyen ennél jóval magasabban...
"Egy éven belül 50%-ot minimum hozni fog. "
Az ilyen ügynököknek se higgyél! 50%-os éves hozam hatalmas kockázat nélkül csak a mesében létezik. Adósságból nem szabad ilyenbe fektetni! Gondolj bele, ha létezne alacsony kockázattal ilyesmi, akkor a bankok és a nagybefektetők miért a 8%-os állampapírt vásárolnák meg?
én is ezt magyarázom... se robotos forexet nem kéne ajánlgatni annyira, se kamu carboon kreditet áruló cégeket amik mlm rendszerbe működnek és nem fizetnek ki...
1 millát tolj hitelbe a maradékot tartsd meg bármikor jól jöhet!
kapo1588 :
Én 1,5-0,5 arányban javasoltam, de végül is 1-1 úgy biztosabb.
Az tartalékot pedig érdemes valami likviditási alapba vagy megtakarítási számlára helyezni, onnan szükség esetén bármikor levehető, de legalább minimálisan kamatozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!