Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha lenne 5M Ft hiteled és 2M...

Ha lenne 5M Ft hiteled és 2M Ft megtakarításod, törlesztenél vagy befektetnél? Ha utóbbi akkor mibe?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 14:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen a hitel, mekkora a kamata. Legtöbb esetben 1.5 millát törlesztenék, fél milla tartalék maradna.
2012. ápr. 16. 15:37
 2/25 anonim ***** válasza:
0%

Én befektettem. Valutatőzsdei befektetésekkel foglalkozó cég kezeli a pénzem ilyen eredménnyel:

[link]

Ez pedig a régi mellett egy most februárban indított számlám:

[link]

2012. ápr. 16. 15:41
 3/25 kapo1588 ***** válasza:

aztán úgy jársz mint a qabtum xxl ügyfelei...

a kérdező: ha nem értesz a befektetésekhez ne itt keresgél. nagyon sok bankba van privat banking szolgáltatás, ekkora összeggel már simán szóba állnak veled

2012. ápr. 16. 18:15
 4/25 A kérdező kommentje:
Az E..e Bankban konkrétan kiröhögtek...
2012. ápr. 16. 18:34
 5/25 anonim ***** válasza:

Szia.

Mindenképp biztonságos dolgot kell választanod, ahol a háttérben valós dolgok vannak, és valós értékteremtő tevékenységek, nem csak árfolyammozgások. Én ilyennel foglalkozom, és a helyedben 1 milliót félretennék, 1 milliót pedig befektetnék. Egy éven belül 50%-ot minimum hozni fog.

Ha adsz egy email címet írok részletesebben is.

2012. ápr. 16. 20:16
 6/25 anonim ***** válasza:
Digo hagyd már végre abba az emberek hülyítését! A Quantumot is ugyanilyen hévvel hirdette a sok idióta, aztán mi lett. Nem azt mondom, hogy ne fektess ilyenbe, de ha már reklámozod, az igen magas kockázatot is reklámozd! Ha valaki -3 millión áll és még ilyenbe fektet be, ha bukja, tönkremehet az élete. Gondolkodj már el kicsit, mielőtt ilyen "jótanácsokat" adsz!
2012. ápr. 16. 21:03
 7/25 anonim ***** válasza:

3:

A privát banking olyan 30 milliótól kezdődik Magyarországon, de legtöbb helyen ennél jóval magasabban...

2012. ápr. 16. 21:04
 8/25 anonim ***** válasza:

"Egy éven belül 50%-ot minimum hozni fog. "

Az ilyen ügynököknek se higgyél! 50%-os éves hozam hatalmas kockázat nélkül csak a mesében létezik. Adósságból nem szabad ilyenbe fektetni! Gondolj bele, ha létezne alacsony kockázattal ilyesmi, akkor a bankok és a nagybefektetők miért a 8%-os állampapírt vásárolnák meg?

2012. ápr. 16. 21:06
 9/25 kapo1588 ***** válasza:

én is ezt magyarázom... se robotos forexet nem kéne ajánlgatni annyira, se kamu carboon kreditet áruló cégeket amik mlm rendszerbe működnek és nem fizetnek ki...

1 millát tolj hitelbe a maradékot tartsd meg bármikor jól jöhet!

2012. ápr. 16. 21:46
 10/25 anonim ***** válasza:

kapo1588 :

Én 1,5-0,5 arányban javasoltam, de végül is 1-1 úgy biztosabb.

Az tartalékot pedig érdemes valami likviditási alapba vagy megtakarítási számlára helyezni, onnan szükség esetén bármikor levehető, de legalább minimálisan kamatozik.

2012. ápr. 16. 22:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!