3 évvel ezelőtt 100E Ft kölcsönt vettem fel a Providenttől, mert a szüleimnek nem adtak volna, persze muszáj volt felvennünk, többi lent. Segítség?
Végrehajtás, akár egész életedben.
Sajnálom, de az, hogy a szüleidnek vetted fel, nem fogja meghatni őket. :(
én is vettem fel hitelt, volt egy év amikor egy forintot sem fizettem be, majd 1 év elteltével megkerestem őket , hogy csak kiszeretném fizetni, de közöltem, hogy nagyon kevéssel tudom havi max. 10 ezerrel, azt mondták oké
Másnap a háznál megjelent a pénz beszedő és mondta, hogy heti 5 ezret kéne fizetni, mondtam, hogy ahogy tudok fizetek. Volt mikor befizettem 10 ezret, de volt mikor csak 500 forintot. Az egy év alatt még nem fizettem nem tettek rá kamatot. Nem szóltak azért sem, amikor csak heti 500 forintot tudtam befizetni, mert látták a hajlandóságot, hogy ki akarom fizetni. Szépen lassan letelt.
Mivel a providentet hetente kell fizetni, így amit egy hónapban betudnál fizetni azt bontsd le 4 hétre, és így lesz nyoma, hogy te valamennyit mindig tettél bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!