Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Mit tudok tenni ha az Otp ben...

Mit tudok tenni ha az Otp ben az ügyintéző hölgy elrontotta az átutalást? Lent

Figyelt kérdés

Egy barátom pay pal számlájára szeretem volna küldeni 4 ezer ft.Megadta a barátom a számlaszámot és a transfer id ( számsor,az ő azonosítója a közleménybe)na a hölgy a közleménybe beírta maga a transfer id szót is plusz a kedvezményezett számla( a PayPal bankszámlaszáma: 10918001-00000001-15050684 ez a pay pal számlaszáma ) nevére a barátom nevét írta a PayPal PTE LTD helyett.Na most bebuktam a 4 ezremet ( számlámról küldte)

Beneficiary Name: a PayPal teljes neve: PayPal PTE LTD.

Bank: a PayPal magyarországi számlavezető bankjának neve: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest

Bankszámlaszám: a PayPal bankszámlaszáma: 10918001-00000001-15050684

Your Transfer ID: átutalási azonosító számod, ennek a segítségével tudnak beazonosítani az átutalást követően, tehát az átutalás alkalmával a közlemény rovatba pontosan add meg ezt a számsort.Már egy hete elküldtem a pénz de sehol semmi.Mit tudok csinálni ? Van e mod a hiba javítására ?

2012. márc. 20. 19:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
de ezaz h nem töltöttem ki semmit mindent a nö intézett éncsak ültem mint egy kisgyerek .Életem első ilyen utalása .Azthitttem azért vannak bent ha eléjük rakok egy papirt számlaszámal , nével azonositó számmal tudják mit hova kell irni.Pay pal ra utalni nemhinném hogy egyedi eset lenne.
2012. márc. 20. 20:11
 12/17 anonim ***** válasza:

"PayPal számlára csak saját bankszámláról lehet utalni."

Ha nem lett volna világos: a "saját" itt azt jelenti, hogy a PayPal számla és a bankszámla tulajdonosa ugyanaz a személy kell hogy legyen. Más bankszámlájáról a PayPal nem fogja elfogadni az utalást.

2012. márc. 20. 20:37
 13/17 anonim ***** válasza:
oh,igaza van az előzőnek,nem is gondoltam bele...szerintem nem szokásos paypal-re utalni, mindenki interneten intézi
2012. márc. 20. 20:43
 14/17 A kérdező kommentje:
értem értem de akokr a pénzemet vissza kapom.Max elutalom haverom bankszámlájára és ő rátolja a paypal re.Igy kellet volna elsőre is csak ugy több idő, bár jobb lett volna mert is meg abszolut nemlehet.
2012. márc. 20. 20:43
 15/17 A kérdező kommentje:
vissza kapom a pénzem ? Akor elvileg nem ment el másnak sem.
2012. márc. 20. 20:46
 16/17 anonim ***** válasza:
Ha a számlaszám és a transferID jó, akkor nem bukod el a pénzedet, meg fog érkezni.
2012. márc. 21. 06:50
 17/17 anonim válasza:

Az előttem szólóknak igaza van. A saját bankszámládról csak akkor utalhatsz, és csak is akkor, ha a paypal fiók is ugyanazon a néven van. Én neten amikor utaltam, akkor erre a paypal így hívja fel a figylelmet:

The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as Gipsz Jakab

2015. okt. 12. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!