Mit tudok tenni ha az Otp ben az ügyintéző hölgy elrontotta az átutalást? Lent
Egy barátom pay pal számlájára szeretem volna küldeni 4 ezer ft.Megadta a barátom a számlaszámot és a transfer id ( számsor,az ő azonosítója a közleménybe)na a hölgy a közleménybe beírta maga a transfer id szót is plusz a kedvezményezett számla( a PayPal bankszámlaszáma: 10918001-00000001-15050684 ez a pay pal számlaszáma ) nevére a barátom nevét írta a PayPal PTE LTD helyett.Na most bebuktam a 4 ezremet ( számlámról küldte)
Beneficiary Name: a PayPal teljes neve: PayPal PTE LTD.
Bank: a PayPal magyarországi számlavezető bankjának neve: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám: a PayPal bankszámlaszáma: 10918001-00000001-15050684
Your Transfer ID: átutalási azonosító számod, ennek a segítségével tudnak beazonosítani az átutalást követően, tehát az átutalás alkalmával a közlemény rovatba pontosan add meg ezt a számsort.Már egy hete elküldtem a pénz de sehol semmi.Mit tudok csinálni ? Van e mod a hiba javítására ?
"PayPal számlára csak saját bankszámláról lehet utalni."
Ha nem lett volna világos: a "saját" itt azt jelenti, hogy a PayPal számla és a bankszámla tulajdonosa ugyanaz a személy kell hogy legyen. Más bankszámlájáról a PayPal nem fogja elfogadni az utalást.
Az előttem szólóknak igaza van. A saját bankszámládról csak akkor utalhatsz, és csak is akkor, ha a paypal fiók is ugyanazon a néven van. Én neten amikor utaltam, akkor erre a paypal így hívja fel a figylelmet:
The money must come from a bank account that's in the same name as your PayPal account, which we have as Gipsz Jakab
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!