Mit tudok tenni ha az Otp ben az ügyintéző hölgy elrontotta az átutalást? Lent
Egy barátom pay pal számlájára szeretem volna küldeni 4 ezer ft.Megadta a barátom a számlaszámot és a transfer id ( számsor,az ő azonosítója a közleménybe)na a hölgy a közleménybe beírta maga a transfer id szót is plusz a kedvezményezett számla( a PayPal bankszámlaszáma: 10918001-00000001-15050684 ez a pay pal számlaszáma ) nevére a barátom nevét írta a PayPal PTE LTD helyett.Na most bebuktam a 4 ezremet ( számlámról küldte)
Beneficiary Name: a PayPal teljes neve: PayPal PTE LTD.
Bank: a PayPal magyarországi számlavezető bankjának neve: Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám: a PayPal bankszámlaszáma: 10918001-00000001-15050684
Your Transfer ID: átutalási azonosító számod, ennek a segítségével tudnak beazonosítani az átutalást követően, tehát az átutalás alkalmával a közlemény rovatba pontosan add meg ezt a számsort.Már egy hete elküldtem a pénz de sehol semmi.Mit tudok csinálni ? Van e mod a hiba javítására ?
leirtam az ősszes adatot egy pairra , oda adtam a hölgynek.Oda adtam a bankártyám is , pin kod beüt és mondom hogy 4 ezret erre a pay pal számlára utaljon el.A papir amit leadtam neki ezt tartalmazta
Beneficiary name BofA re: PAYPAL PTE LTD
Bank Unicredit Bank Hungary Zrt., Budapest
Bankszámlaszám 10918001-0000000115050684
Transfer ID 21AD43EMJY2HJH2
szóval ő nemtudta mit hova irjon
általad kitöltött átutalási papír nélkül? Az unicreditben nem lehet kitöltött papír nélkül utalni.azt pedig lepecsételik,tehát azzal reklamálhatsz
(és ahhoz nem kell a kártya,hiszen a számláról utalsz. a pénztárnál nincs is kártyaolvasó,valamint soha nem adnám meg a PIN-t senkinek )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!