Miért nem kérdezte az ügyintéző hogy van e máshol hitelem?
Figyelt kérdés
tegnap hitelkártyát igényeltem,"idegen" bankban és egyáltalán nem tértünk ki arra hogy van e máshol bármilyen hitelem.szerintem ez furcsa...vagy nem az?2010. nov. 20. 12:30
2/6 A kérdező kommentje:
akor ennek most elvileg örülnöm kellene?vagy utánna néznek valahol?
2010. nov. 20. 12:40
3/6 anonim válasza:
Azért nem kérdezte, hogy nehogy megúszd az adósságspirált, ha esetleg beüt, abból nekik semmi hasznuk nem származna...
4/6 anonim válasza:
Az ügyintézőknek az az érdeke, hogy Te hitelt vegyél fel, ez után kapják a fizetésükön felül a jutalékukat. Ő csak azok a hitelek rögzíti a kérelemnél, amit Te bevallasz, vagy aminek a törlesztőrészlete eleve látszik a folyószámládon.
5/6 anonim válasza:
Nem mindegy, úgyis letagadtad volna, ő meg nem tudja leellenőrizni
6/6 A kérdező kommentje:
a pláne az az hogy még számlakivonatot sem kértek csak munkáltatóit és telefonszámlát,na meg a személyes okmányaimat....kiváncsi vagyok a végkimenetelére a dolognak.
2010. nov. 20. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!