Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Ha 26-hónapja már gyűjtögetnét...

Ha 26-hónapja már gyűjtögetnétek pénzt és az már elérné az 1.430 000 Ft-ot akkor mit csinálnátok vele? Már úgy értem hogy mibe fektetnétek bele ami egy kicsit feljebb tolná. Ami MINIMUM 5%tolna rá 6 hónapon belül.

2012. márc. 18. 16:43
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Hát figyu, a dollár 252 -ről jött vissza 222 -re ha forintban nézzük és hullámzik, de nem igazán változott, ha euróban nézzük.

Oké, hogy volt 70 cent, ahhoz erős, de volt 78 cent, ahhoz gyenge.

A forintban nem hiszek.

A dollár euró harcban fél év távlatában erősen a dollárra teszek.

Majd visszanézzük, hogy szeptemberben árfolyam változás + fél év betéti kamat mit hozott?

Hajrá dodo :)

2012. márc. 18. 22:21
 12/20 A kérdező kommentje:
(:
2012. márc. 18. 22:23
 13/20 anonim válasza:
Fizesd ki akkor elsőnek a tartozásaid,hiteleid... -.-" Láma. Félévben gondolkodni nem lehet. Ja de. Vegyél Apple Részvényt. Már be buktad azt is. azt fél évvel ezelőtt kellet volna. simán 200ezret nyertél volna.
2012. márc. 19. 00:10
 14/20 anonim ***** válasza:
Szerintem a befektetési arany a legjobb megoldás.Én is aranyba fektettem a pénzemet.Évszázadokra visszamenőleg kiszámítható és megbízható befektetési forma.Kb évi 30%-ot kamatozik.Szerintem fél év alatt is jó hozamra számíthatsz.ha érdekel,megadom a tanácsadóm elérhetőségét.
2012. márc. 22. 16:26
 15/20 anonim ***** válasza:

Te nem vagy jól.

Az arany éppen zuhan.

Tán meg kéne várni az esés végét.

Az arany már pont ugyanolyan makrancos befektetés, mint bármi más.

nagyokat lehet vele zakózni, nem jó rövidtávon.

Figyeljétek csak a dolláromat a betétben, jó az.

[link]

2012. márc. 22. 17:16
 16/20 kapo1588 ***** válasza:
:D Ha már ilyen jó tanácsokat adnak mint brazil részvény arany stb akkor szerintem tedd meg a következő reál meccset a reálra. most kétszer x-tek kell majd nekik nagyon a győzelem:D:D:D
2012. márc. 23. 13:00
 17/20 anonim ***** válasza:

Az arany mindig is össze-vissza ugrált,de éves távlatokban mindig nőtt az értéke. Az aranynak van egy jó tulajdonsága a banki lekötésekkel szemben: ha nem egy tömbben veszi az ember, hanem kisebb kiszerelésekben, akkor ha hirtelen pénzre van szüksége, nem kell az egészet visszaváltani,a többi ugyanúgy hozza a hozamot. 1900-ban egy dollár 1,5 gramm aranyat ért. Most durván 54 dollár ér 1 gramm aranyat. Ez kb. 80szoros növekedést jelent. Ezek után az én számomra az arany a legbiztosabb befektetés.Lehet erre azt mondani, hogy ez csak reklámszöveg, de engem meggyőzött. Aki pedig nem szeretne aranyba fektetni, az fektessen valami jó hozamú exkluzív részvényalapba, ami 15-20%-os éves hozamot produkál.

[link]

2012. márc. 24. 15:01
 18/20 kapo1588 ***** válasza:
csak jelezném hogy az én tippem volt eddig a nyerő:D a reál 5:1re nyert:D:D:D:D:D
2012. márc. 25. 08:53
 19/20 anonim ***** válasza:

Ma 242,- ért váltónál el lehet adni a dollárunkat, amit 222.- ért vettünk márciusban.

Ez 9%.

Ilyen, amikor két valuta szembe mozog egymással.

Meg kell ezt tanulnunk.

2012. máj. 31. 22:36
 20/20 anonim ***** válasza:
Kérem jegyzőkönyvbe venni, hogy ma ismét bevásároltam dollárból, 235, -ös áron.
2012. júl. 10. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!