Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Banki ügyek, kamat, hitel » Hogyan lehet elutalni úgy...

Hogyan lehet elutalni úgy pénzt bankkártyáról hogy csak a bankkártya számot és a számlaszámot tudom?

Figyelt kérdés
Valamint kijátszani a telefonos megerősítést!
2012. febr. 24. 22:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szerinted lehet ilyet?!
2012. febr. 24. 22:22
 2/15 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2012. febr. 24. 22:27
 3/15 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2012. febr. 24. 22:27
 4/15 anonim ***** válasza:

Lehet hogy én homály vagyok, de még mi szokott kelleni?

Van a kártyán még a 3 vagy 4 jegyű azonosító.

2012. febr. 24. 22:37
 5/15 anonim ***** válasza:
kártyáról utalni nem lehet,csak számlaszámról
2012. febr. 24. 22:40
 6/15 anonim ***** válasza:
Saját számláról úgy, hogy besétálsz a bankba és kérsz átutalást. De gondolom nem saját bankszámláról szeretnél... akkor sehogy, szerencsére.
2012. febr. 24. 23:06
 7/15 A kérdező kommentje:
Hmm… ahoz képest hogy szerintetek sehogy, valaki jól lehúzott 70.000ft-ot ismerősöm bankkártyàjáról, úgy hogy csak ezt a 2 adatot adta meg: bankkártya számot és számlaszámot. (Ráadásul OTP-s és telefonos megerősítést kellett volna kérnie)
2012. febr. 25. 09:48
 8/15 anonim ***** válasza:

akkor nem pénzt húzott le, hanem fizetett a kártyával. A kártyával én se tudok utalni,a sajátommal se,mert nem arra való) De ahhoz is kell a biztonsági szám (3 a hátoldalról)

vagy ez csak mese: hallottam,hogy az ismerősöm ismerőse...

2012. febr. 25. 09:52
 9/15 anonim ***** válasza:

Butaságot beszélsz vagy nem ismered az egész történetet.

Egy bankszámlaszám semmire sem elég, a kártyaszám pedig a hátulján lévő ver. code nélkül (meg a kártyatulajdonos neve ill. érvényesség dátuma nélkül) semmire sem jó, nem lehet vele fizetni.

2012. febr. 25. 12:12
 10/15 A kérdező kommentje:

Felhívta ismerősömet valaki 4 után a "T-mobilból" mondta: "nyertünk 1 milliót" mert régóta vagy előfizetőnk, és kisorsoltak téged.

Átutalás hoz kértek bankkártya számot, és számlaszámot (mást nem adott meg) pedig kértek más kódokat is, de azt tényleg nem adta meg ismerősöm… mondták jól van, utánnanéznek.

1óra múlva jön egy SMS… tranzakció sikeres volt, 70 000 Ft át lett utalva egy bizonyos számlára.

Ez pedig pénteken történt

Úgy sikerült nekik a tranzakció hogy elötte egy megerősítő kód sem érkezett az ismerősöm telefonjára.

2012. febr. 25. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!